Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Grillikausi avattu!Kesän ensimmäiset makkarat on jo grillatu. Omalla parvekkeella, sähkögrillillä. Valmista Saarioisten perunasalaattia sekä ketsuppia ja sinappia. Ei sen ihmeempää. Mutta kyllä maistui hyvältä!

Perjantaina aloitetaan Vapun vietto - grilli kuumaksi ja kuohuvat kylmään!! :)
QuickEdit
Mona
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

 1. Sattuipa sopivasti... Olen tällä viikolla suunnitellut parveketta ja pohtinut sen käyttötarkoitusta. Omaa pihaa ei tosiaan ole, mutta kuitenkin tekisi mieli grillailla. Minkälainen sähkögrilli teillä on ja onko sille loppupeleissä ollut käyttöä? Grillin hankinta on aikaisempina vuosina jäänyt tekemättä, koska keittiö on niin lähellä... Lisäksi sähkögrillien teho epäilyttää.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan juuri myyty meidän pieni sähkögrilli ja suunnitellaan isomman ostamista, sitten alkaa meilläkin grillikausi uudessa kodissa :) ja siis perjantaita odotellessa!!

  Edelliselle vinkiksi, että ainakin Weberin sähkögrillit ovat pienillä pihoilla ja parveikkeilla tosi hyviä. Meillä oli tämä: http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/grillit-ja-kesatuotteet/Q140/weber-q-140-sahkogrilli

  Yllä linkitetty grilli oli näppärä ja tehokas. Pidettiin grilliä pienen puutarhapöydän päällä ja sillä sai hyvin jopa 4 hengelle ruoat grillattua.

  Anne

  VastaaPoista
 3. Meillä tulee kesän aikana grillailtua kyllä melkoisesti, ja sähkögrillin ostimme parvekkellemme viime kesänä. Merkki on Lucifer Rondo, josta olemme irrottaneet jalan ja pidämme sitä puisen tarjoiluvaunun päällä (jalan kanssa häkkyrä oli mielestäni aika ruma). NetAnttilasta löytyy kyseistä merkkiä ainakin.

  Eihän sähkögrilli ikinä ole sama kuin kaasu-, puu- tai hiiligrilli, mutta pikkuperheen tarpeisiin toimii mielestäni erittäin hyvin. Pihvit, kanat ja kasvikset paistuu hyvin eikä grilli vie paljon tilaa. Ja mieskin innostuu kokkailusta, kun se grillaaminen on vaan niin miehistä puuhaa (jopa sähkögrillillä) :D

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus