Alkupalat jätimme tällä kertaa väliin. Pääruoaksi kantarellipastaa ja paistettua lohta sekä Basen Caesarsalaatti pariloidulla kanalla. Pasta oli kaikin puolin erittäin maukasta ja suosittelen sitä kyllä erittäin lämpimästi. Caesarsalaattia oli muokattu perinteisestä lisäämällä siihen kirsikkatomaatteja ja marinoituja oliiveja. Iso annos, jossa kanan osuus oli tosin melko pieni. Juomana austaralialaista Yalumba Y Series Barossa Rieslingiä. Toimi ruoan kanssa mainiosti, mutta sopisi erinomaisesti myös ihan seurusteluviiniksi. Kuiva, mutta silti todella maukas. On tullut aikaisemminkin maistettua, ja käyn ehdottomasti nappaamassa tätä Alkosta seuraaviin illanistujaisiin.
Eikä tietenkään päivällistä ilman jälkkäriä! :) Tuorejuusto-porkkanakakkua ja portviiniä. Portviinille (Warre's King's Tawny Port) täysi kymppi, porkkanakakun arvosana jää kasiin: aika perushöttöä, joka ei tarjonnut kummempaa makuelämystä.
Tarjoilu pelasi moitteettomasti, tosin pöydämme tilausta hoiti käynnin aikana noin neljä eri tarjoilijaa. Ruokapuoli oli melko hämyisä ja aurinko iski yllätyksellisesti vastaan kun astuimme ulos ravintolasta. Teki mieli jäädä korkkaamaan kevään ensimmäiset terdejuomat, mutta stand up kutsui. Onneksi kesä on vielä edessä. Ja Basen terassi aika lähellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti