Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Ravintolassa: Base


Lauantainen treffi-ilta. Pitkästä aikaa :) Kävimme katsomassa Ismo Leikolan stand up -showta ja sitä ennen syömässä Sellon ravintola Basessa. Ravintolan ohi on tullut kuljettua monta kertaa, mutta vasta nyt pääsimme sisälle saakka. Ilman pöytävarausta paikka löytyi helposti kahdelle saapuessamme klo 17 jälkeen - aikainen päivällisaika, jotta saatiin murua rinnan alle jo ennen illan esitystä.
Alkupalat jätimme tällä kertaa väliin. Pääruoaksi kantarellipastaa ja paistettua lohta sekä Basen Caesarsalaatti pariloidulla kanalla. Pasta oli kaikin puolin erittäin maukasta ja suosittelen sitä kyllä erittäin lämpimästi. Caesarsalaattia oli muokattu perinteisestä lisäämällä siihen kirsikkatomaatteja ja marinoituja oliiveja. Iso annos, jossa kanan osuus oli tosin melko pieni. Juomana austaralialaista Yalumba Y Series Barossa Rieslingiä. Toimi ruoan kanssa mainiosti, mutta sopisi erinomaisesti myös ihan seurusteluviiniksi. Kuiva, mutta silti todella maukas. On tullut aikaisemminkin maistettua, ja käyn ehdottomasti nappaamassa tätä Alkosta seuraaviin illanistujaisiin.


Eikä tietenkään päivällistä ilman jälkkäriä! :) Tuorejuusto-porkkanakakkua ja portviiniä. Portviinille (Warre's King's Tawny Port) täysi kymppi, porkkanakakun arvosana jää kasiin: aika perushöttöä, joka ei tarjonnut kummempaa makuelämystä.

Tarjoilu pelasi moitteettomasti, tosin pöydämme tilausta hoiti käynnin aikana noin neljä eri tarjoilijaa. Ruokapuoli oli melko hämyisä ja aurinko iski yllätyksellisesti vastaan kun astuimme ulos ravintolasta. Teki mieli jäädä korkkaamaan kevään ensimmäiset terdejuomat, mutta stand up kutsui. Onneksi kesä on vielä edessä. Ja Basen terassi aika lähellä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus