Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Lohi tom yam


Tänään alkaa loma. Talviloma. Ja kokonaiset 12 päivää! Aivan mahtavaa päästä nauttimaan vapaista ja unohtaa työkiireet hetkeksi. Tiedossa rentoutumista, nautiskelua, vähän treenailua ja laskettelua, juhlimista, ihanaa seuraa ja tietysti hyvää ruokaa! 

Lomanalkajaisen kunniaksi maukasta lohta aasialaisittain.

 

Lohi tom yam


2 palaa (a 200 g) lohta
ripus suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl voita
1 paprika
1/2 kesäkurpitsa
1 porkkana
1 pieni kiinankaali
150 g kokojyvänuudeleita
1 dl korianteria
1 limen mehu

TOM YAM -LIEMI
2 rkl rypsi- tai seesamiöljyä
1 rkl tom yam -tahnaa
3-4 dl kalalientä
ripaus suolaa

Valmista ensin liemi. Mittaa öljy kattilaan ja kuumenna. Lisää tom yam -tahna ja anna sen kuullottua hetki. Lisää varovasti kalaliemi ja kiehauta. Mausta suolalla. Alkuperäisessä ohjeessa liemeen lisätään myös pala sitruunaruohoa ja 4 limen lehteä, mutta meidän lähikaupasta ei näitä hienouksia löytynyt ja liemi toimi mielestäni hienosti ilmankin :)

Suikaloi vihannekset. Kuullota ne pannulla tilkassa öljyä. Lisää liemi ja keitetyt nuudelit ja anna hautua muutama minuutti. Lisää lopuksi korianteri ja limen mehu.

Mausta lohi suolalla ja pippurilla. Kypsennä palat voissa lähes kypsiksi. Kokoa annos: pohjalle kasvis-nuudeliseosta ja lohipala päälle.


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus