Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Sitruunakana


Hui, mitä pakkasia! Kylmän talvikelin lämmikkeeksi uunissa paahdettua sitruunakanaa, olkaapa hyvä!


Sitruunakana


4 annosta

4 maustamatonta broilerin rintafileetä
1 tl suolaa
jauhettua mustapippuria
2 sitruunaa
tuoretta timjamia
1 rkl juoksevaa hunajaa
6 salottisipulia
2 laakerinlehteä
1 dl vihreitä oliiveja
2 dl kuivaa valkoviiniä

Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Nosta ne uunivuokaan. Pese sitruunat huolellisesti. Leikkaa sitruunat viipaleiksi ja asettele ne timjamin kanssa broilerinfileiden väliin ja päälle. Lisää vuokaan myös hunaja.

Kuori ja halkaise salottisipulit. Lisää sipulit, laakerinlehdet ja oliivit uunivuokaan. Kaada päälle valkoviini. Kypsennä broileria 225-asteisen uunin keskitasolla 35-40 minuuttia tai kunnes fileet saavat kauniin värin.

Riisi sopisi varmasti tämän kanssa parhaiten, mutta meille tarjottiin lisäkkeenä uuniperunaa, joka toimi aivan erinomaisesti!


Äidillä kukkivat joulukukat vielä kauniisti... Ja takana näkyy joululahjaksi tekemäni virkattu matto :)


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus