Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Ravintolassa: Putte's Bar & PizzaViikko sitten tuli vierailtua paljon keskustelua herättäneessä Helsingin pizzatarjonnan uusimmassa tulokkaassa. Kalevankadulla sijaitsevasta Putte's Bar & Pizzasta löytyi plussia ja miinuksia, mutta mitenkään ällikällä se ei lyönyt. Sisustus oli erittäin pelkistettyä. Less is sometimes more, mutta tässä tapauksessa toivoin että olisi ollut hivenen jotain lisää. Palvelu oli kuten sisustuskin: vähäistä ja coolia. Tiskiltä tilaaminen ei haitannut, mutta kassakoneen takanakin voi ja kuuluu palvella eikä hymyily ole mitenkään epäcoolia. Asiakkaana olisin toivonut lämpimämpää tunnelmaa tiskin toiselta puolelta.


Lista ei ollut kovin laaja, mikä ei haitannut vaan sopi hyvin paikan tyyliin. Oma sienipizzani oli maukas ja kaunis, tosin hieman raaka keskeltä. Vaaleaan kokonaisuuteen olisin toivonut jotain potkua tai makua lisää - kenties sitten sen puuttuneen tomaattikastikkeen. Kokonaisuus jäi loppupeleissä vähän pliisuksi. Seuralaisen salamipizza oli onnistunut, muttei ehkä kuitenkaan hintansa väärti.

Putte'siin saatan siis palata uudestaan, mutta en fiiliksen tai palvelun takia, vaan kokeilemaan jotain toistakin pizzaa. Toivotaan, että saan tuolloin pizzan lisäksi myös sen hymyn.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus