Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Halloumi-tomaattipasta jääkaapin jämistä



Joskus parhaat pastat syntyvät ihan sattumalta. Oltiin taas tilanteessa, jossa jääkaapissa ei näyttänyt olevan oikein mitään syötäväksi kelpaavaa. Paketti halloumia löytyi peränurkasta, vihanneslokerosta puolestaan yksi punasipuli ja puoli rasiallista nuhjaantuneita kirsikkatomaatteja. Tomaattimurskapurkin loppu parin päivän takaisesta pizzan valmistuksesta odotti tuomiotaan. Pieni googlaus inspiraation hakuun ja voilà - paras pasta pitkään aikaan! 

Halloumi-tomaattipasta
kahdelle

200 g spaghettia
1 punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoa
1 rkl ruokosokeria
1 valkosipulinkynsi
(1 kevätsipuli)
1/2-1 pkt kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria
pieni kourallinen oliiveja
1/2 prk tomaattimurska
1 pkt halloumia
basilikaa

Laita spaghetti kiehumaan suolattuun veteen. Leikkaa punasipuli suikaleiksi tai paloiksi. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä ja balsamicoa ja ripottele joukkoon ruokosokeria. Lisää punasipulit ja paista miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Hienonna valkosipulinkynsi (ja kevätsipuli), puolita kirsikkatomaatit sekä oliivit. Lisää pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääntele hetki. Kaada joukkoon puolikas tomaattimurskapurkki. Kuutioi halloumijuusto ja paista toisella pannulla kauniin ruskeaksi. Lisää halloumit sipuli-tomaattiseokseen.

Valuta valmiit spaghetit ja kääntele kastikkeen joukkoon. Lorauta päälle reilusti oliivioljyä ja viimeistele hienonnetulla basilikalla.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. No nam!!! Halloumijuusto on niiiin hyvää!
    Tässä oli siis kunnon herkullinen "hävikkipasta"! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, hävikkipasta juurikin, kiva kun saa kaikenlaisia jämiä tuhottua yhdellä kertaa :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus