Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Muistelumaanantaissa tällä kertaa muutama erinomainen arkiruokaresepti sekä vähän erilaisemmat burgerit. Lopuksi vielä pannariherkkua! 
 

2017

Apetit julkaisi viime vuonna markkinoille uuden jauhelihapakkauksen, jonka innoittamana tein jauhelihaa sisältäviä kiinalaisia burgereita. Burgerisämpylät vaativat hieman enemmän työtä, joten jos pitää saada nopeasti valmista, käyttää voi toki valmiitakin sämpylöitä. Valkosipulilla, seesamilla, inkiväärillä ja chilillä maustettu jauhelihahöystö sopii upeasti myös nuudeleiden kaveriksi.

Ohje täällä.

2016

Uunibataatit erilaisin härpäkkein valloittivat blogimaailmaa pari vuotta sitten. Omani kuorrutin fetalla, purjosipulilla ja sriracha-kastikkeella. Aivan superhyvää, miksen ole muistanut pitkään aikaan näiden olemassaoloa?!

Ohje täällä.

2015

Kouluajoilta on jäänyt kauhukuvia lasagneista, joiden levyt olivat kovia ja paksuja ja jäivät syödessä kurkkuun kiinni. Siksi suhtaudun aina pienellä varauksella, kun tartun ensimmäiseen lasagnehaarukalliseen. Kesäkurpitsalasagnen kanssa tätä vaaraa ei ole, sillä kesäkurpitsasta tehdyt kerrokset ovat pehmeitä ja meheviä, kuten koko paistoskin.

Ohje täällä.

2014

Kermainen uunilohi on niin peruskauraa, ettei reseptin saatteeksi ole juuri juttua riittänyt. Mutta hyväähän se on kuin mikä ja toimii aina. Limeviipaleet lohifileiden päällä tuovat kivaa pientä ekstraa!

Ohje täällä.

2013

Seuraava arkiruokavinkki on jo viiden vuoden takaa: halloumikanaa bataattipedillä. Vain hieman kärähtäneet halloumisiivut (!) maistuvat kanafileiden parina ja koko höskä valmistuu kerralla yhdessä ja samassa uunivuoassa. Tällaiset yhden vuoan taktiikat ovat kyllä parhaita arkikiireiden keskellä.

Ohje täällä.

2012

Viimeinen ohje tälle maanantaille on pienet paksut pannukakut. Ihan ensimmäiset pannulla paistettavat pannarit, jotka olen aikoinaan tehnyt! Näiden salaisuus on ricottajuustossa sekä valkuaisvaahdossa. Sokeria ei taikinaan tule, joten valmiiden lettusten päälle kannattaa ripotella sitä vähäsen tai lorauttaa vaahterasiirappia / hunajaa. Olen ihan heikkona pannareihin, joten näitä voisin mutustella vaikka joka viikonloppuaamu - jos joku vaan jaksaisi niitä paistaa. :)

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus