Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Ravintolasuositus Espooseen: MezzaMe olemme kesäloman aikana hoitaneet monet ruokailut ravintoloissa. Onneksi kolmevuotiaamme on tottunut ravintolankävijä ja istuu melko kiltisti pöydän ääressä ruokailun ajan (ja ainakin jos jälkiruokaa on luvassa). Loman alkupäivinä kävimme ensimmäistä kertaa Espoon Leppävaaraan avatussa Mezzassa. Mezza tarjoilee välimerellisen keittiön antimia, painopisteenä kasvisruoka ja erityisesti Pohjois-Afrikkalaiset maut. Tarjolla on esimerkiksi falafelia, hummusta, useita salaatteja, karitsapyöryköitä, couscousia... Lounasbuffetin tarjonta oli todella runsas! Ei voinut välttyä mielleyhtymästä helsinkiläisten suosikkiravintola Sandroon. Mezzan ei tarvinnut hävetä vertailussa piiruakaan.


Lounasbuffet on Mezzassa ilmeisen suosittu. Ravintola oli heinäkuussakin aivan täynnä, ja monet seurueet joutuivat kääntymään ovelta takaisin. En tosin yhtään ihmettele, sen verran paljon pidin Mezzan ruoista ja välittömän iloisesta palvelusta. Hieman ahtaalta tila välillä tuntui, kun pöytien välistä yritti raivata tietään buffetin luokse. Erityismaininta ja -kiitos tulee ravintolalle siitä, että 3-vee söi buffetista ilmaiseksi. Erityisesti buffeteissa tuntuu usein aavistuksen naurettavalta maksaa pienen ruokailijan parista kurkkuviipaleesta ja lihapyörykästä useita euroja, kun aikuisten lautasilta jää kymmenkertainen määrä ruokaa ihan vaan hävikkiin. Koska buffet ja sitä ruokaa pitää lapata lautanen täyteen.

Mezza tarjoilee lounasbuffan lisäksi viikonloppuisin brunssia ja iltaisin annoksia, kuten döner-kebabeja. Näitä kumpaakin on ehdottomasti päästävä vielä maistamaan. Todella positiivinen ja odotettu lisäys Espoon ravintolatarjontaan, suosittelen lämpimästi!


Alberganesplanadi 5
02600 Espoo

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus