Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

#tbt: Helmikuun helmet


Kun ei ole aikaa kokkailla eikä bloggailla, voi aina onneksi selata blogiarkistoja. Muistelumaanantain sijaan palataan ajassa taaksepäin trendikkään Throwback Thursdayn eli häshtäg tbt:n merkeissä (oon niin mukana näissä somelyhenteissä!). Kokosin alle omat suosikkini helmikuun resepteistä vuosien varrelta. Helmikuun helmet siis esittelyssä!

2016

Viime talvena tein useampaan otteeseen uunibataatteja, joiden päälle heittelin vähän sitä sun tätä. Feta, purjosipuli, sriracha-kastike sekä siemenet toimivat pehmeän bataatin kanssa aivan ihanasti. Uunibataatit riittävät kevyeksi lounaaksi sellaisenaan (vähän salaattia ehkä kylkeen) tai sitten ne toimivat maukkaana lisukkeena esim. kalalle.

Ohje täällä.

2015

Helmikuun suosikki parin vuoden takaa on vadelma-omenajuustokakku. Aina jos on mahdollista saada hyvää juustokakkua, syö juustokakkua. Se nyt vaan on niin ihanaa, ehkä parasta kakkua maailmassa! Siis ihan kaikki juustokakut. Ja erityisesti tällainen paistettu versio, jossa on vielä vadelmahilloa ja omenasosetta mukana. "Ei pahhaa oo", niin kuin rakkalla isälläni on tapana sanoa.

Ohje täällä.

2014

Toinen makea suosikki helmikuisista resepteistä on tämä pika-banoffee, jonka kokkailin kerran yksin kotona ollessani (sellaisia iltoja ei muuten ole enää vähään aikaan näkynyt). Kinuskia ja banaania sisältävä banoffee on yksi parhaista herkuista mitä tiedän, suussasulavaa ja makeaa. Pika-banoffee kootaan ihan vaan keksimurun päälle ja kinuski tehdään Omar-karkeista. Vielä nopeampi versio kinuskista on muuten valmiiksi karamellisoitu kondensoitu maito, jota osasin jo käyttää jouluisen banoffeen yhteydessä.

Ohje täällä.

2013

Talvi-iltojen ehdottomia suursuosikkeja ovat lämpimät juustoleivät ja tässä cheddarjuustosandwichissä on kaikki kohdallaan. Rapsakka pannulla paistettu pinta ja sisällä sulanut cheddarjuusto sekä happamuutta tuovat marinoidut punasipulit. Oijoijoi, saisko tällaisen nyt heti, kiitos!

Ohje täällä.

2012

Alkuperäisessä blogijutussa ei turhia jutustella, vaan hyökätään suoraan sitruunakanan ohjeen kimppuun. En muista kyseistä ruokaa ollenkaan, mutta resepti kuulostaa niin herkulliselta, että tämän voisi laittaa uusintaan tässä joku viikonloppu. Kuvien perusteella sitruunakanaa on kokkailtu äidin luona, mahtoikohan olla äidin käsialaa koko ruoka...

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus