Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Arkiviikon ruoat suoraan kotiovelle + alennuskoodi!



Viime maanantaina töistä palatessa oven takana odotti mieluisa yllätys. Kaksi ruokakassia täynnä ruokaa! Eikä mitä tahansa ruokaa, vaan valmiiksi mietityt ateriat viidelle päivälliselle ja ainekset niiden valmistamiseen. Pääsin mukaan tekemään yhteistyötä Sannan ruokakassin kanssa, joka on siis palvelu, jossa toimitetaan suoraan kotiovelle reseptit ja raaka-aineet monipuoliseen kotiruokaan. En ole koskaan aikaisemmin testannut minkäänlaista kotiinkuljetettua ruokaa, joten olin tosi innoissani tästä kokeilusta. Ihanaa vaihtelua sille ainaiselle pähkäilylle, että mitä tällä viikolla oikein syötäisiin! Joku on miettinyt sen meidän puolesta!

Sannan ruokakassin ideana on helpottaa arkea: säästää aikaa ja tarjota hyvää, terveellistä ja monipuolista kotiruokaa, jota on helppo valmistaa. Parasta palvelussa on mielestäni juuri tuo monipuolisuus ja vaivattomuus. Liian helposti sitä jämähtää valmistamaan aina niitä samoja arkiruokia, kun ei muutakaan siihen hätään keksi. Työpäivän jälkeen kaupassa hikoillen tulee valittua kärryyn samat makaronilaatikon ja kinkkukiusauksen ainekset. Oli valtavan kivaa vaihtelua, kun viikon ruokalista tulikin valmiiksi annettuna eikä tarvinnut pohtia pätkääkään, mitä tällä kertaa kokata. Meidän viikolle osui myös ateria turskasta - ihan mahtavaa, sillä en ollut koskaan aikaisemmin valmistanut turskaa!

Ruokakassi saapui kotiovellemme maanantaina sovitusti. Pari päivää ennen sain viestin toimitusajasta tunnin tarkkuudella. Se myös piti paikkansa (eli toimitus tosiaan tuli silloin kun luvattiin). Mikäli emme olisi olleet kotona, ruokakassit olisi jätetty ovelle ja siitä oltaisiin ilmoitettu vielä tekstiviestillä tai soitolla.


Sannan ruokakasseja on eri kokoisia ja sisältöisiä. Oma ruokakassimme sisälsi ateriat neljälle hengelle ja viidelle päivälliselle eli kaikille arki-illoille siis. Lisäksi on valittavissa neljän hengen perhekassi kolmelle päivälliselle, gluteenittomat perhekassit, pikakasseja sekä hedelmäkassi (3,5 kg hedelmiä). Palvelun voi valita tulemaan joko joka viikolle tai joka toiselle viikolle, mutta sitoutua ei sen kummemmin tarvitse: tilauksen voi perua koska vain tai pitää taukoja kassitoimituksista miten haluaa (kunhan ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen toimitusta).

Meidän kassista löytyi ainekset isoäidin kananpoikaan kermakastikkeessa, pieniin tacoveneisiin vihanneksilla, paistettuun turskaan punajuurilla ja ruohosipulikastikkeella sekä tomaattikeittoon persiljapaistetuilla katkaravuilla (tästä riitti kahdelle päivälliselle). Olin erityisen vaikuttunut siitä, miten laadukkaita raaka-aineita kassi sisälsi: luomu naudan jauhelihaa, Rummon pastaa, Mutti-tomaattisäilykkeitä, tuoreita kasviksia. Tuotteita, joita ei välttämättä (valitettavasti) tulisi aina itse valittua kaupasta. Aineksista huokui myös sellainen oikeanlainen terveellisyys. Että tunsi, että nyt tehdään monipuolista ja terveellistä ruokaa, jossa ravintoaineet on kohdallaan. Kassista oli jäänyt puuttumaan yksi tuote toimitusvaikeusten vuoksi, mutta siitäkin sain ilmoituksen tekstiviestillä etukäteen.


Reseptit olivat helppoja ja nopeita valmistaa, ei juuri puolta tuntia kauempaa mennyt (kuten ei arki-iltana oikein saakaan mennä). Itse olin ehkä odottanut vielä vähän inspiroivampia ruokia, mutta tässä saattaa olla pieni ruokabloggaajan filtteri päällä. Ymmärrän hyvin, että ideana on tarjota juurikin tuttua ja turvallista kotiruokaa pienellä twistillä, liian jännittävät reseptit saattaisivat karkottaa valtaosan asiakkaista. Ja testissähän meillä oli vain yksi viikko, Sannan ruokakuvia Instagramissa seuratessa ei voi kyllä mistään tylsästä ruoasta puhua - niin herkullisen näköistä!

Ainoa varsinainen miinus, jonka resepteistä löysin oli se, että erässä ohjeessa mainittiin lisäämään 1 purkki tomaattipyrettä, kun pyre tulikin isossa puristettavassa tuubissa. Eli toimitettu pakkaus ja resepti eivät tässä kohdanneet. Hyvin pieni miinus se.

Kaupassakäyntiä Sannan ruokakassi ei tietenkään kokonaan poista, mutta vähentää toki merkittävästi, kun hakea tarvitsee vain aamu- ja iltapalat juomineen. Turhia ostoksia tulee tehtyä huomattavasti vähemmän.


Oma suosikkini oli ehdottomasti tämä tomaattikeitto persiljapaistettujen katkarapujen kera. Nuo katkaravut, oi nam!!

- - - - -

Sannan ruokakassi tarjoaa nyt alennuskoodin, jolla pääset testaamaan palvelua. Koodilla HELLAJAHOUKUTUS17 saat 8 euron arvoisen alennuksen ruokakassitilauksesta. Koodi syötetään tilausta tehdessä. Kannattaa ehdottomasti testata, voisiko ruokakassi tuoda helpotusta teidän arkeenne!

Sannan ruokakasseja toimitetaan pääkaupunkiseudulle ja lähialueille (esim. Tuusula ja Nurmijärvi) sekä nykyään myös Tampereelle, Turkuun ja Lahteen. Tulossa on myöhemmin vielä Vaasa ja Jyväskylä. Ruokakassit tilataan vähintään viikko etukäteen ja toimitus on aina maanantai-iltaisin.

Jos olet jo testannut palvelua, kerro ihmeessä mitä pidit!



Yhteistyössä Sannan Ruokakassi

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus