Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2015

Pikkukokin 1-vuotisjuhlien tarjoilupöydästä löytyi ihania Feta-pinaattinyyttejä. Oi että, miten ovatkin kauniita! Juuri sopivia pikkupurtavia juhliin ja erittäin helppoja tehdä. Lehtitaikinaan tehdyt suolaiset ja makeat palat ovat kyllä varsinainen emännän pelastus. Jos on vaara, että joudut nopeasti taikomaan jotain kahvipöytään, varaa pakkaseen aina paketti lehtitaikinalevyjä. Sulatus, päälle tuorejuustoa, rahkaa, marjoja tai juustoraastetta, yrttejä ja valkosipulia. Mitä vaan kaapista löytyy. Onnistuu ja maistuu varmasti!

Ohje täällä.

2014

Takuuvarmasti onnistuva valkosipulimajoneesi on meidän majoneesinoviisien pelastus. Jos majoneesisi eivät ennen ole onnistuneet, tämä onnistuu varmasti. Täytyy tosin myöntää, että viime aikoina omat valkosipulimajoneesini ovat valmistuneet valmiista Hellman'sin majoneesista ja parista joukkoon puristetusta valkosipulinkynnestä. Takuuvarmasti onnistuvaa myös se.

Ohje täällä.

2013

Juomaohjeita olen julkaissut vuosien varrella suhteellisen vähän. Yksi harvoista on Viileä kurkku-kiivijuoma. Kolmisen vuotta sitten eivät vihersmoothiet vielä olleet ihan niin kova juttu kuin tänä päivänä, joten tämäkin juoma maistui aluksi mielestäni vähän oudolta. Nyt kun vihersmoothieiden makuun on jo päässyt on kiivillä maustettu drinkki itse asiassa aika makoisa. Juomaan voisi lisätä myös muita vihreitä elementtejä, kuten tammenlehväsalaattia tai pinaattia ja miksei sinne yhden banaaninkin voisi heittää joukkoon. Jos sinulla on hyviä vihersmoothie-reseptejä, niin vinkkaa ihmeessä, otan ideoita mielelläni vastaan! :)

Ohje täällä.

2012

Oi vitsit, miten hyviä ohjeita osuukaan tälle muistelumaanantaille! :) Kaikki letut ja pannarit ovat ihan suosikkejani ja rahkaletut ovat hyvä esimerkki herkullisista lettusista. Rahka tuo lettuihin lisää mehevyyttä ja no, vähän protskua tietysti myös. Rahkalettujen lisäksi viime vuosina on tullut tehtyä mm. punaherukkapannareita, amerikkalaisia sitruunapannukakkuja sekä banaani-mascarponepannareita.

Ohje täällä.
2011

Ja sitten taas valokuvataidetta blogin alkutaipaleelta. Salamalla säikäytetty Suomalainen Caesar-salaatti ei tässä kuvassa näytä kovin kummoiselta, mutta on itse asiassa tosi hyvä versio perinteisestä Caesarsalaatista. Täytteenä on savustettua lohta ja kananmunaa ja krutongit on tehty ruisleivästä. Reseptissä olen käyttänyt valmista caesarkastiketta, joka ilman muuta kannattaa korvata itse tehdyllä, mikäli siihen vaan on mahdollisuus. En itse ainakaan ole löytänyt vielä valmista caesarkastiketta, joka oikeasti maistuisi siltä miltä sen kuuluukin. Täytyy ehkä joku päivä tehdä tämä resepti uudestaan blogiin paremmalla kuvalla ja itsetehdyllä kastikkeella.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

  1. Lime, avokado, omena tai päärynä ja lehtikaali vihersmoothie, ihan super piristävää. :) Ihana muistelupostaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam, kiitos vinkistä Kaura! Käytätkö pohjana jotain nestettä (jugurttia, maitoa, mehua...) vai surautatko kyseiset raaka-aineet ihan tuollaisenaan?

      Poista
    2. Ihan limen mehu on riittänyt kosteuttamaan pohjaa, tulee tasainen ja hyvä yhdessä tuon avokadon kanssa (joka tuo "kermaisuutta"). Testaa ihmeessä. :)

      Poista
    3. Ok kiitos, tämä menee testiin!

      Poista

Follow @hellajahoukutus