Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Punaherukkapannarit



Pakkanen alkaa olla taas valmiina talvikauteen. Sinne on säilötty kasakaupalla marjoja ja montaa eri laatua. Punaherukoita löytyy erityisen paljon, sillä saimme niitä sekä anoppilan että oman mummini pihalta. Tästä syystä alkuperäinen suunnitelmani tehdä mustikkapannareita vaihtuikin punaisempaan väriin. Punaherukoita en ollut aikaisemmin käyttänyt pannukakuissa, mutta ne sopivat pannareihin erittäin hyvin. Pieni kirpsakkuus toimi omasta mielestäni muuten miedoissa pannukakuissa. Voit toki lisätä sokerin määrää joko taikinassa tai valmiiden lättysten kanssa, jos mielit makeampaa kokonaisuutta.

Punaherukkapannarit


3,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
3 dl maitoa
2 rkl sulatettua voita
noin 2 dl punaherukoita

voita paistamiseen

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Vatkaa eri kulhossa kevyesti kananmuna ja sen joukkoon maito sekä sulatettu voi. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääntele joukkoon punaherukat (tuoreet tai jäiset). Anna taikinan seistä n. 10 minuuttia.

Paista pannukakut paistinpannulla keskilämmöllä pienessä määrässä voita. Pannareita tulee paistaa n. 2-4 minuuttia per puoli. Tarjoile halutessasi punaherukoiden ja / tai sokerin kera.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Nammm!! Punaherukat on niiin ihanan kirpeitä, toimivat varmasti ihanasti pannukakuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Pikkukokki vetelee niitä suoraan pakkasesta kourakaupalla.

      Poista

Follow @hellajahoukutus