Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2015:

Viime vuonna pidin muuton yhteydessä pitkän kesätauon bloggaamisesta, joten kesäkuun ensimmäinen blogijuttu on vasta kuun lopulta. Siinä kuitenkin ihan parhaat siskon tekemät mustikkamurumuffinsit, joten laitetaan ne tähän muistelumaanantain alkuun. Olen itse suuri muffinsifani ja erityisesti sellaiset kahviloiden jättimuffinsit kutsuvat minua aina puoleensa kuin ulappa purjehtijaa. Nämä olivat juuri sellaisia - isoja, maukkaita ja täyttäviä. Ihan kahvilatasoa.

Ohje täällä.

2014:

Mutkaton raparperikakku syntyi pari vuotta sitten äitiyslomalla, kun pikkukokki oli vielä masussa, mutta kävin silti jo mammatreffeillä toisten äitien kanssa. Piti äkkiä pyöräyttää jotain mukaanviemistä treffeille, ja kaikki kakun ainekset sattuivat löytymään valmiina kaapista. Kermavaahtonokare kruunasi herkun.

Ohje täällä.

2013:

Ja toinen raparperiohje heti perään! Niin on sesonkijuttuja tänään että. Raparperi-murupiirakan reseptiä on haettu näin alkukesän päivinä taas melkoisesti, ja se onkin raparperi-rahkapiirakan ohella suosituin leivontaresepti blogissani tällä hetkellä. Rapaperi on ihan parasta kesäherkkua ja jos minulta kysyttäisiin, kaikki kesän jälkkärit ja leivonnaiset voisi puolestani tehdä raparperista.

Jos on aikaa vain yhteen, testaa tämän muistelumaanantain ohjeista juuri tämä.

Ohje täällä.

2012:

Oijoi, mikä kuvahelmi meillä onkaan taas käsillä! Jokin ihmeellinen siniliila filtteri on tässä päällä ja kontrastit niin kovilla, että ihan silmiin pistää. Jugurttikastikkeen resepti on erinomaisen toimiva ja teen tätä vaikka ja minkä ruoan kylkeen lähes joka viikko. Hieman yrttejä vaihdellen, välillä sitruunan mehulla, välillä limellä. Hyvä resepti, kurja kuva.

Ohje täällä.

2011:

Vuoden 2011 reseptipankki näiltä päivämääriltä on aika köyhä, joten hyppäsin pari viikkoa eteenpäin ja otin tomaatti-valkosipulibruchetan ohjeen jakoon. Kuva on äidin pihalta ja leipäsetkin ovat äidin käsialaa. Täytyy myöntää, että bruchettoja ei ole tullut tehtyä miesmuistiin, vaikka niin valtavan hyviä ovatkin. Mikä kömmähdys, täytyy korjata asia pikimmiten!

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus