Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Hae tästä blogista

SEURAA BLOGIANI

Blogiarkisto

Ethän kopioi kuviani. Sisällön tarjoaa Blogger.

- - - - - - - -

Hella & houkutus -blogissa kokataan ja leivotaan rennolla otteella. Hellallani valmistuu arjen pyörityksessä syntyviä helppoja ja herkullisia ruokia sekä leivonnaisia. Välillä kameraan tallentuu myös muita elämän kauniita hetkiä. Tervetuloa mukaan!

Juhannuksen ruokavinkit


Meidän kauppalista juhannukselle on vielä hieman työn alla. Grilliin on tarkoitus iskeä sitä sun tätä, mutta mitä ne sitä ja tätä ovat, on vielä aavistuksen auki. Lihaa, kasviksia, makkaroita, lisukkeita. Sangriaa kyytipojaksi ja jotain kivaa jälkkäriä. Tänään uskaltaudumme lähimarkettiin hikoilemaan ostoskärryjen kanssa ja jonottamaan uusia perunoita, herkkusieniä, makkarapaketteja ja mansikoita, kuten sadat muutkin naapuruston asukkaat. Onneksi tänä juhannuksena kauppaan pääsee kesken pyhienkin, mikäli jotain pääsee unohtumaan (tai aatonaaton markettiruuhka alkaa liikaa ahdistaa).

Kokosin alle muutamia herkullisia vinkkejä juhannusruoiksi, mikäli omat suunnitelmasikin ovat vielä kesken. Näistä taidamme napata tämän jussin menuun ainakin grillatun fetasalaatin, vaalean sangrian sekä marjatriflen...

Toivottelen teille oikein ihanaa keskikesän juhlaa, toivotaan että kelit suosii ja grilliherkut maistuu!

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

[name=Hella ja houkutus] [img=https://1.bp.blogspot.com/-6qmcIVIuHPs/WSKTogGFfqI/AAAAAAAAJPA/zl9dLMka6W0dRyAvoF-UaOtOPorFFk4bQCLcB/s1600/haarukka.png] [description=Seuraa blogiani] (facebook=https://www.facebook.com/hellajahoukutus) (instagram=https://www.instagram.com/hellajahoukutus/) (bloglovin=https://www.bloglovin.com/blogs/hella-andamp-houkutus-3646076)

Follow @hellajahoukutus