Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Feta-munavoi



Oletko niitä ihmisiä, jotka syövät munavoinsa yleensä raejuustolla? Minä olen. Ehdottomasti. Raejuusto nyt vaan kuuluu muussatun kananmunan ja voin joukkoon ja keventää munavoita kivasti. Teemme munavoita karjalanpiirakoiden kaveriksi aina silloin tällöin. Kertana eräänä raejuustoa ei ollutkaan kaapissa, joten kokeilinkin sen sijasta fetajuustoa. Feta ei tietenkään ole mikään munavoin keventäjä, mutta toisaalta sen kanssa lisäsuolaa ei kaivata, sitä tulee riittävästi juustosta.

Feta-munavoi oli aika kiva kombo! Fetan maku sopi hyvin miedon kananmunan kanssa ja sitoi munavoita yhteen. Iltapalaherkku minun mieleeni.


Feta-munavoi

n. 4 riisipiirakkaan

2 kananmunaa
50 g fetajuustoa
1 rkl voita
1 rkl hienonnettua persiljaa

Keitä kananmunat ja jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori munat ja muussaa haarukalla. Lisää joukkoon murustettu fetajuusto, pehmeä voi ja hienonnettu persilja. Sekoita.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus