Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Karkauspäivän kunniaksi on pakko vähän muistella, sillä näitä päivämääriä ei niin montaa blogin historiasta löydy. Tasan neljä vuotta sitten olen postannut jutun karkauspäivänä, jossa fiilisteltiin lähinnä edellistä ja tulevaa kevättä kukkakuvien kera. Alla reseptejä läheisiltä päivämääriltä:

2015:

Voihan lehtikaali! Trendiraaka-aineen käyttö meidän keittiössä tyssäsi hieman tämän jutun julkaisun jälkeen. Lehtikaalipyttipannun jälkimainingeissa kokeilimme pari viikkoa myöhemmin tehdä supersuosittuja lehtikaalisipsejä. Sipsit maistuivat ja vedimme niitä iltasella ison kasan nassuun. Seuraavana yönä kumpaisellekin iski vatsatauti, jonka seurauksena lehtikaalit lensivät useaan otteeseen kaaressa ulos. Voitte vaan arvata, onko lehtikaali tuon jälkeen maistunut. Apukokkia etoo edelleen pelkkä sanakin...

Ohje täällä.

2014:

Vaikka puurot ovat ihania ja varsin trendikkäitä, tunnustan että meillä niitä syö nykyään lähinnä pikkuneiti. Arkiaamuina vetelen silloin tällöin puuroa työpaikalla, mutta viikonloppuisin maistuu ennemmin leipä ja jugurtti. Harmi, sillä olen pitänyt itseäni kyllä puuroihmisenä ja tämä neljän viljan omena-kanelipuuro kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta. Arkiruoan sijasta puuro taitaakin olla minulle sellainen spesiaaliherkku, jota tehdään harvoin ja valikoiden. :)

Ohje täällä.

2013:

Kunnon cheddaria löytyy tätä nykyä meidän jääkapista paljon useammin kuin ennen. Olen oppinut miten paljon paremmin se toimii kuin vanha kunnon Oltermanni, kun puhutaan burgereista, sänkkäreistä, uunivuoista jajaja..., no melkeinpä mistä vain ruuista. Paksu siivu cheddaria tai kourallinen sitä raastettuna nostaa ruoan kuin ruoan uusiin sfääreihin. Ja maistuuhan se aivan upealta myös ihan sellaisenaan! Pannulla paistetut cheddarjuustosandwichit kolmen vuoden takaa - söisin edelleen koska tahansa.

Ohje täällä.

2012:

Nämä vanhimmat arkistojen helmet eivät kyllä petä koskaan. Voi apua! Lähin resepti näiltä päivämääriltä on varsinainen arkiruokien klassikko eli lihapullat. Ei mitään uutta tahi ihmeellistä taivaan alla, ihan perus pullat. Kuva on kulkenut taas jonkun ihme filtterin läpi, ilmeisesti tällainen samea siniharmaan sävy korosti mielestäni tuolloin oivallisesti ruokakuvia. Tänä päivänä olen hieman eri mieltä.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus