Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Tämän vuoden ensimmäinen muistelumaanantai, here we go!

2015:

Hyvät ja nopeat arkiruokareseptit ovat aina tervetulleita. Vuoden takaa löytyy mainio perusateria, broileri ja riisi, jossa kuitenkin on jotain kivaa uutta twistiä. Punaisella pestolla marinoitu broileri ja maissiriisi, kannattaa kokeilla!

Ohje täällä.

2014:

Olen pitkään suunnittelut muuten bageleiden leipomista itse. Ohjekin jo löytyy, mutta sopivaa aikaa ja tilaisuutta ei vielä ole tullut vastaan. 2014 tehtiin näköjään kaupan bageleista fetalla ja broilerilla täytettyjä välipalabageleita. Aina silloin tällöin tulee napattua kaupasta noita valmiita versioita ja tehtyä eri täytteitä. Jotenkin hauskaa vaihtelua perusleivälle. Vaikka onhan tuo keskeltä puuttuva pala syödessä lähinnä ärsyttävä...

Ohje täällä.

2013:

Aivan mahtavaa, että tämä BBQ Chicken Pizza osui muistelumaanantain kohdalle! Tämä on ehdottomasti yksi suosikkipizzoistani. Monta kertaa olen tehnyt ja monta kertaa myös ravintolassa vastaavan tilannut, kun sellainen vastaan on tullut. Suosittelen, suosittelen, suosittelen!

Ohje täällä.

2012:

Muistelumaanantain varhaisin kuva ei petä tälläkään kertaa. Moskovan pata ei varsinaisesti kaunistu tästä "vanha kuva"-filtteristä, joka oli ehdoton suosikkini jonkin aikaa. Sitä tuli käytettyä moniin ruokakuviin, kunnes tajusin, että ruoan sijasta tällainen entisajan meininki sopii ehkä paremmin maisema- tai vaikka henkilökuviin. Pataruokia meillä tehdään suhteellisen harvoin, mutta näin tammipakkasilla maistuisi kyllä tällainen lämmittävä liharuoka.

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus