Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Muistelumaanantai, joka julkaistaankin tiistaina. Sellaista se joskus vaan on. Ei anneta viikonpäivän haitata, tässä reseptejä viime vuosilta.

2014:

Viime vuonna satuilin herra Bataatista ja rouva Chorizosta eli bataatista ja chorizosta tehdyistä makkaraperunoista. Nämä kaksi makua sopivan vaan niin mahottoman hyvin yhteen, kun makea bataatti kietoutuu suolaisen chorizon kanssa kimppaan. Hyvä resepti, en voi muuta sanoa!

Ohje täällä.

2013:

Siitä on siis palttiarallaa kaksi vuotta, kun tajusimme että kebabin tekeminen itse on mahdollista ja lisäksi varsin helppoa. Itsetehtyä kebabia on syöty meillä tämän jälkeen parisen kertaa ja saan säännöllisin väliajoin kuulla apukokilta hartaan pyynnön, että voitaisiinko sitä taas valmistaa pakkaseen. Täytyypi tästä tsempata ja tehdä taas satsi tätä herkkua. Tällä kertaa voisin kokeilla korvata osan jauhelihasta karitsan jauhelihalla, jota kai aika useinkin kebabiin käytetään.

Ohje täällä.

2012:

Tässäpä taas yksi blogini kaikkien aikojen suosikkiresepteistä. Itse tehty Caesar-kastike roikkuu katsotuimpien reseptieni top5:ssä eikä suotta. Caesar-kastikkeen kanssa kun on joutunut useamman kerran taistelemaan ja saanut lopputulokseksi epämääräistä mönjää, on tällainen simppeli kaikki-ainekset-samaan-astiaan-ja-surautus-ohje kultaakin kalliimpi. Tässä ohjeessa erikoisuutena on myös se, että perinteisesti Caesar-kastikkeeseen kuuluvat anjovikset korvataan kapriksilla ja homma toimii!

Ohje täällä.

2011:

Oi kun nämä blogin alkuaikojen reseptit on vaan niin symppiksiä! Mansikkajuustokakku. Siinäpä se, ei sen enempää eikä vähempää :D En muista yhtään mitään tästä kakusta enkä mansikkajuustokakkua ole tämän jälkeen kyllä tehnyt, mutta varmasti on toiminut vallan hienosti. Kakku on tehty äitini luona, sen verran tunnistan tuosta pöydästä. Kyllä tämä vaan maistuisi näin syyskeleillä, kun mansikkakaudesta on kulunut jo tovi.

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus