Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Nick's Food Designin brunssiEi ole ensimmäinen kerta, kun Turku pääsee yllättämään positiivisesti ravintolatarjonnallaan. Kävimme eilen nauttimassa lauantaibrunssin ravintolassa, josta en aikaisemmin ollut kuullut juuri mitään. Hieman syrjässä, Turun Tuomaansillan kupeessa sijaitseva Nick's Food Design on ollut äitini lounassuosikki, ja hänen suosituksestaan lähdimme kokeilemaan brunssia. Ravintola ihastutti heti ovesta sisään astuessa: kaunis, pelkistettyä tehdastyyliä ja samalla pehmeää puuta yhdistävä sisustus, kokonaisuudessaan tyylikäs miljöö ja todella herkullisen näköiset brunssitarjoilut. Saavuimme melko pian brunssin alkamisen jälkeen ja paikka täyttyi nopeasti ensimmäiset lautaselliset kasattuamme.

Vanhaan tehtaaseen tehty ravintola on tunnelmaltaan upea ja brunssiruoka ihan vilpittömästi yksi parhaista (uskaltaisinkohan sanoa että jopa kaikkein parhain) nauttimistani brunsseista. Monipuolinen, muttei överi. Itsetehtyä leipää, herkullisia salaatteja eri komponentteineen, hummusta, croisantteja, vihershottia, parhaat lohkoperunat ja nakit, herkulliset lämpimät. Aivan supersuper jälkkäripöytä ihanine pannukakkuineen ja suklaadippailuineen. Kolmen täpötäyden lautasellisen jälkeen maha oli niin täynnä, ettei enempää mahtunut vaikka mieli teki santsata loputtomiin. Myös pöydässä istumiseen hermostunut pikkukokki nopeutti ravintolasta poistumistamme melkoisesti (voi koska on taas aika rauhallisille, itkuvapaille ja ravintolapöydän ympäristöineen siistiksi jättäville ruokailuhetkille??). Upea brunssi kaiken kaikkiaan, ainoan miinuksen jonka keksin saavat sisustukseen sopimattomat toimistohenkiset tuolit.


Turussa brunssia etsivät, suunnatkaa siis Aurajoen rantaa pitkin Tuomaansillan toiselle puolen. Myös paikan lounas on kuulemani mukaan erinomainen, joten sitäkin kannattaa testata. Minä jään tänne haikailemaan seuraavaa reissua Turkuun. Niin monta hyvää raflaa, joihin pitäisi päästä...


-----

Helsinginkatu 15, Turku

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Herkullinen brunssi ja laadukas lounas, Turun hienoimmassa miljöössä. Rakkaus ruokaan näkyy. Upeita ideoita sisustuksessa. Turun helmi jokirannan ulkoilureitin varrella.

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus