Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Vuorossa muistelumaanantai nro II eli sukellus blogiarkistoihin. Mitä onkaan kokattu tällä päivämäärällä viimeisen neljän vuoden aikana?

2014:

Edelleen olin blogin kanssa vauvatauolla eli ei sen kummempaa juttua tai reseptiä viime vuodelta. Pikkukokki oli tällöin kuukauden ikäinen rääpäle, jonka kanssa koitimme nauttia kesästä parhaan kykymme mukaan. Lähinnä isovanhempien pihoilla, vaikka tulihan sitä tuolloin tehtyä päiväretki ihan Porvooseen saakka. Siitä reissusta mieleen on jäänyt erityisesti meidät yllättänyt sadekuuro, jota pitelimme Porvoon kirkon pihalla ison puun suojassa ja syötimme samalla nälkäänsä huutaneelle pikkukokille maitoa pullosta. Varsinainen ulkoruokintakokemus se!

2013:


Chorizomunakas valmistui kesälomareissujen välimaastossa, kun jääkaappi kumisi tyhjyyttään. Näistä ajoista on muuten lähtenyt meidän rakkaus chorizoon ja kyseinen makkarapaketti löytyykin aika usein jääkaapistamme. Chorizosta on tämän jälkeen tullut kokattua mm. herkullista chorizo-tomaattipastaa sekä maukkaita makkaraperunoita chorizosta ja bataatista. Ei lisättävää reseptiin, toimii edelleen ihan tällaisenaan.

Ohje täällä.

2012:


Vuonna 2012 matkasimme heinäkuussa ympäri eteläistä Suomea ja juuri näihin aikoihin Raumalla. Rauman matkamuisteloista voit lukea lisää täältä. Rauman vanhakaupunki on yksi suosikeistani, Porvoon ohella. Kauniita kujia ja ihania pikku-putiikkeja. Kesäisin olemme tykänneet muutenkin kiertää erilaisissa kotimaan kohteissa joko päivän tai useamman reissuilla. Tänä vuonna pidemmät automatkat ovat jääneet, sillä pikkuneitimme ei juuri viihdy auton kyydissä muuten kuin nukkuen. Olemme käyneet Hangossa, Fiskarsissa ja Maarianhaminassa - mukavia kohteita kaikki. Ehkä ensi vuonna piipahdetaan taas Raumalla...

2011:


Jaa-a, mitäs tästä sanoisi. Simppeli kuva, simppeli resepti. Sinappisen dippikastikkeen idea on kyllä hyvä ja dippi varmasti toimi grillattujen makkaroiden kanssa, mutta olisihan tähän nyt ehkä jotain pientä extraa voinut keksiä. Sinapin ja ranskankerman yhdistämisestä en välttämättä enää tekisi ihan omaa blogikirjoitusta. :) Jonkun kivan makkarareseptin kanssa tämä toimisi varmasti hyvin. Voisi yhdistää vaikka edellä mainitsemieni chorizo-bataatti-makkaraperunoiden kanssa.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus