Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pilvenhattara pöydälläPikkukokki on istunut ruokapöydän ääressä jo kolmisen kuukautta. Hankimme hänelle suositun Stokken Tripp Trapp -tuolin, sillä tuntui hyvältä vaihtoehdolta hankkia tuoli, joka kasvaa lapsen myötä ja palvelee useiden vuosien ajan. Nämä ensimmäiset kuukaudet Stokke on ainakin toiminut erinomaisesti. Sitä on koeteltu jo lusikasta lentävillä puuropommeilla, ensimmäisen hampaan aiheuttamilla järsintäsessioilla sekä rytmiä voimakkaasti paukuttelevalla pikkujalalla. Tuoli ei kaadu, vaikka pikkukokki kuinka työntelisi sitä jaloilla pois pöydän äärestä. Myös pehmuste on käynyt pesukoneen kautta ja puhdistui ihan uuden uutukaiseksi, vaikka sen pinnalla oli useamman viikon ajan kovettuneita marjasoseläikkiä.

Pöydälle hankimme KG Designin Pilvi ruokailualustan. Arvuuttelin hieman tilatessa, onko musta pilvi liian synkkä vaihtoehto pikkuiselle. Olen värivalintaan kuitenkin oikein tyytyväinen sillä se sointuu hyvin yhteen syöttötuolin pehmusteen kanssa. Pilvi-ruokailualusta on silikoninen ja konepesun kestävä, joka on iso iso plussa. Se on helppo heittää astioiden mukana koneeseen. Alusta pysyy (ainakin periaattessa) hyvin paikallaan pöydällä, samoin kuin astiat sen päällä. Kaikesta kiinnostunut kahdeksankuukautinen toki keksii viskoa ruokailualustaa pitkin pöytää ja tiputtaa sen lattialle noin seitsemän kertaa jokaisen aterioinnin aikana.

Pilvi-alustan hinta on noin 15 euroa, joten hinta-laatusuhteeltaan se on erinomainen. Voipi olla, että hankkiessamme uuden pöydän, joudun ostamaan toisen ruokailualustan ainakin hetkeksi. Pilvi ei suojaa pöydän reunakulmaa, joka on saanut pikkukokin lusikkakädestä jo aikamoista osumaa. Vanhalla pöydällämme ei ole niin väliä, mutta uuteen en toivoisi samanlaisia koloja. Pilvi toimii ehkä parhaiten hieman isommalla lapsella, joka osaa jo keskittyä pelkästään syömiseen eikä opettele samalla hakkaamis- ja heilutteluliikkeitä.

Nätti se on ja blokkaa isoimmat ruokatahrat pöydältä tosi hyvin. Tällaisethan voisi hyvin hankkia meille aikuisillekin. Saataisiin oikea pilvitarha pöydän ympärille! :)

QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Onpas söötti ja varmasti käytännöllinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä söpö! Pohdin pitkään vaaleanpunaista mutta päädyin kuitenkin mustaan. Hyvä niin! :)

   Poista
 2. Tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus