Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mexican Chicken Sandwich



Erilaiset leivät ja sandwichit ovat suurta herkkuani. Uusia täytteitä ja ideoita metsästän ahkerasti, jotta leipiin saa vaihtelua. Tämä Arlan resepti hyppäsi siis nopeasti silmiini naistenlehden sivuilta. Alkuperäisessä ohjeessa kanatäyte tehdään hodarisämpylän väliin. Käytin itse ciabatta-sämpylää sekä muokkasin täytettä vähän oman maun mukaan (avokadoa oli ihan pakko saada mukaan). En aivan ymmärtänyt kermaviilimarinadin merkitystä reseptissä. Minusta se ei tuonut broileriin mitenkään ihmeemmin makua, vaikka koipia marinoitiinkin kermaviilissä yön yli. Parhaiten kermaviili toimi ihan sellaisenaan leipien välissä. 

Mexican Chicken Sandwich


2 broilerinkoipea
2 prk Arla Keittiö kermaviili kanalle

2 tomaattia
1 punasipuli
1 avokado
1 lime
nippu korianteria
suolaa
mustapippuria 
chilimaustetta
2 pehmeää ciabatta-sämpylää

Laita broilerinkoivet marinoitumaan purkilliseen kermaviiliä edellisenä iltana. Kääntele koipia kermaviilissä ja jätä jääkaappiin yön yli.

Nosta koivet marinadista ja pyyhkäise enimmät kermaviilit pois talouspaperilla. Aseta koivet uunivuokaan ja ripota päälle suolaa ja mustapippuria. Paista 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita päälle folio.

Valmista paiston aikana tomaatti-avokadotäyte. Pilko tomaatit neljään osaan ja poista niistä sisukset pienen veitsen avulla. Näin täytteestä ei tule liian vetistä. Pilko tomaateista pieniä kuutioita. Pilko myös sipuli sekä avokado. Silppua korianteri. Sekoita tomaatit, sipuli, avokado ja korianteri kulhossa ja mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla.

Anna broilerinkoipien jäähtyä hetki. Irrota koivista syötävät osat ja revi ne suikaleiksi. Lisää suikaleisiin kulhossa makusi mukaan suolaa, mustapippuria ja chilimaustetta.

Paahda sämpylät. Täytä leivät levittämällä pohjan ja kannen pinnalle ensin reilusti kermaviiliä ja kasaamalla sen päälle tomaatti-avokadotäytettä, broileria ja vielä aavistus korianterinlehtiä.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihan liian herkullisen näköistä! Meninkin lukemaan tämän vielä näin iltapäivästä, kun lounas on jo mennyt ja unohdettu, mutta vielä pitäisi jaksaa hetki ennen seuraavaa ateriaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, iltapäivän kiljuva pikkunälkä, se on paha juttu se :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus