Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Meidän keittiöSain aikoinaan kommenttiboksissa toiveen esitellä kokkailujen keskusta eli meidän keittiötä. Keittiömme sijaitsee espoolaisessa kerrostalokaksiossa, jonne muutimme nelisen vuotta sitten. Vaikka muutimme uudiskohteeseen, emme ehtineet vaikuttaa pintamateriaaleihin. Olen kuitenkin ollut ihan tyytyväinen keittiöömme, vain puinen tasopinta ja halogeeni-spottivalot yläkaapiston alle ovat olleet koko ajan hartaana toiveenani. Myös keittiön pöytä on auttamattoman pieni vieraiden kestitsemiseen. Sinne seuraavaan keittiöön sitten...

Keittiössämme on kokoon nähden mukavasti säilytystilaa (joka tosin on jo ihan täynnä kuppeja, kulhoja ynnä muuta tarpeellista ja tarpeetonta). Pidän myös siitä, miten aamuaurinko paistaa keittiöömme. Hyvää ruokahalua -sisustustarra on ollut oiva koriste seinällä. Kaiken kaikkiaan täällä keittiössä on mukava kokata ja koko ruoanlaitto- ja leivontainnostukseni onkin startannut voimakkaasti vasta tässä keittiössä. 

Lopuksi on ihan pakko huomauttaa, että keittiömme ei elävässä elämässä kyllä lähes koskaan näytä tältä kuin näissä kuvissa. Kuvat on napsaistu tulevia asunnonmyyntihaaveita varten - siinä syy tavarattomiin pintoihin. Todellisuudessa tasoilla pyörii jos jonkinmoista astiaa, tuttia, tyhjää juomapulloa ja keittiökonetta. Että jos ehdit huokaista ihmetyksestä niin älä huoli, on se käytössä se meidän keittiö. Ja käyttö myös näkyy. :)
QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Muiden keittiöihin on ihana kurkkia - mä tosin olen ollut niin onnekas että olen päässyt syömäänkin teidän keittiöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs oletkin ;D Vähän jopa harmituttaa nämä epätodelliset kuvat, keittiökaaosta ei vaan oo yhtään niin kiva kuvata kuin siistiä keittiötä.

   Poista
 2. Kivan näköistä :) on kyllä kiva päästä kurkkimaan toisten keittiöihin!

  VastaaPoista
 3. mistä toi hieno sisustustarra on?

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus