Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Brunssilla PerobassaOsalle teistä saattaapi olla tuttu Helsingin Fredrikinkadulla sijaitseva ihastuttava sisustusliike Peroba. Kesäkuusta lähtien Peroba on löytynyt myös Espoon Leppävaarasta, mutta tässä osoitteessa liike toimii sisustusputiikin sijaan kahvilana. Hurmaava punavalkoinen huvila on piilossa Leppävaaran korkeiden tornien ja harmaiden rakennusten välissä, ja on kuin pala kukkaketoa keskellä asfalttia! Miten ihanaa, että tämä kaunis vanha talo pitää nykyään sisällään kahvilan! Kaivattua vaihtelua Espoon loputtomille kauppa- ja ostoskeskusravintoloille. Peroba cafe toimii sekä kahvilana että arkisin lounasravintolana. Viikonloppuisin paikka tarjoaa kaksi brunssikattausta.


Kävimme nauttimassa eilen Peroban lauantaibrunssin. Tarjolla oli kylmien salaattien lisäksi mm. lihapullia, munakasta, bratwurstia, herkullista pulled porkia sekä pannukakkua ja jälkkärikakkua. Ruoat ja leivonnaiset tehdään Perobassa itse, ja esimerkiksi tarjolla ollut saaristolaisleipäkin oli talossa itse tehty. Kaikki oli hyvää ja maukasta, mutta jotain pientä erityistä olisin aamiaispainotteiseen kattaukseen ehkä vielä kaivannut. Sisustukseltaan Peroba on oikein viihtyisä ja mahtuipa sisään hyvin myös lastenvaunujen kanssa. Kauniiden vanhojen tapettien, lautalattioiden ja valoa tulvivien ikkuinoiden keskellä oli vaikea uskoa, että talo on ennen toiminut toimistokäytössä.

ihastuttava vessan lattia


Kaikille espoolaisille ja täälläpäin kulkeville siis korvan taakse ihana uusi brunssi- ja lounaspaikka, jossa ehdottomasti kannattaa piipahtaa. Me kärryttelemme seuraavan kerran pikkukokin kanssa Perobaan kahvittelemaan. Ja maistamaaan jotain kahvilan vitriinin herkullisista kakuista. :P

-----

Peroba cafe
Laturinkuja 10
QuickEdit
Mona
10 Comments
Share :

10 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä ihanalta! kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kivaa uutta ravintolaa myös Helsingin ulkopuolella, jee!

   Poista
  2. No vihdoin! oon marissut jo pitkään kun täällä Vantaalla EI OO MITÄÄN, mutta onneksi ees kohtuulähelle Espooseen tuli jotain uutta ;) pöytävaraus lauantaibrunssille parin viikon päähän on jo tehty! jipii!

   Poista
  3. Jes mahtavaa, toivottavasti tykkäätte! :)

   Poista
 2. Oo miten kiva! Peroba on yks mun suosikkiputiikkeja, miten onkin mennyt ohi heidän kahvilansa! (Varmaan sijaintinsa takia, nii.)
  Pitääpä lähteä ajan kanssa kahvittelemaan Espooseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peroba on kyllä ihana putiikki, munkin suosikkeja. En meinannut ensin uskoa että on tosiaan samaa "ketjua" mutta hyvä niin

   Poista
 3. Oi miten kiva vinkki! Kerrankin jotain kivaa brunssijuttua täällä Espoossakin :) Tuolla täytyy ehdottomasti piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, on harvassa näillä kulmilla :) Kannattaa ehdottomasti poiketa!

   Poista
 4. Hauska sattuma, olimme samaisena lauantaina lastenvaunuinemme myös Peroban brunssilla! :) Miljöö on aivan ihana ja toivoin kovasti samaa myös ruualta, mutta ikäväkseni jouduin pettymään. Savulohitahna, pulled pork ja pannari olivat mainioita, mutta muuten tarjonta oli mielestäni hintaansa nähden yllätyksetöntä hotelliaamiaisten perussettiä löysine munakokkeleineen ja säilykehedelmäsalatteineen. Myös tuosta kauniista jälkkärikakusta oli valitettavasti päässyt maku unohtumaan. Tästä huolimatta on tosi kiva, että Espooseen on saatu näin idyllinen ja herttainen kahvila-ravintola ja annan brunssillekin vielä jokusen kuukauden kuluttua toki uuden mahdollisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Paula ja kiitos asiallisesta kommentistasi! Hauska sattuma muuten! :) Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, että brunssi oli kovin aamiaispainotteinen eikä sisältänyt mitään kovin ihmeellistä, uutta, muista brunsseista erottuvaa settiä. Pääkaupunkiseudulla brunssit ovat jo vakioviihdettä ja pärjätäkseen kilpailussa pitää huolehtia tasaisesta laadusta. 2-kuukautisen äitinä viimeisestä brunssikerrasta oli jo sen verran aikaa, että jo pelkkä ajatus brunssilla olemisesta sai hymyn korviin ja kauniit tarjoilut maistuivat hyvin minulle. Toivottavasti saamme pitää Peroban Espoon ravintolatarjonnassa ja brunssi pitää pintansa - ja makunsa.

   Poista

Follow @hellajahoukutus