Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Hae tästä blogista

SEURAA BLOGIANI

Blogiarkisto

Ethän kopioi kuviani. Sisällön tarjoaa Blogger.

- - - - - - - -

Hella & houkutus -blogissa kokataan ja leivotaan rennolla otteella. Hellallani valmistuu arjen pyörityksessä syntyviä helppoja ja herkullisia ruokia sekä leivonnaisia. Välillä kameraan tallentuu myös muita elämän kauniita hetkiä. Tervetuloa mukaan!

Aamu alkaa mustikallaOlen melkoisen saamaton smoothien pyöräyttäjä, täytyy tunnustaa. Marjaiset ja hedelmäiset smoothiet ovat suurta herkkuani, mutta silti juoman surauttaminen jää liian usein tekemättä. Vaikka ainekset melkoisen usein löytyvät valmiina kaapista eikä valmistamista varsinaisesti voi kutsua vaativaksi... :)

Tänä viikonloppuna voisi taas tsempata ja laittaa tehosekoittimen pyörimään. Pakkasen mustikkavarastoja löytyy vielä, joilla aamu alkaa niin maistuvasti.

Mustikkasmoothie

kahdelle

4 dl vaniljajugurttia
iso kourallinen pakastemustikoita
1 banaani
1 rkl kauraleseitä
loraus tuoremehua

Surauta ainekset tehosekoittimessa sekaisin ja nauti kylmänä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

[name=Hella ja houkutus] [img=https://1.bp.blogspot.com/-6qmcIVIuHPs/WSKTogGFfqI/AAAAAAAAJPA/zl9dLMka6W0dRyAvoF-UaOtOPorFFk4bQCLcB/s1600/haarukka.png] [description=Seuraa blogiani] (facebook=https://www.facebook.com/hellajahoukutus) (instagram=https://www.instagram.com/hellajahoukutus/) (bloglovin=https://www.bloglovin.com/blogs/hella-andamp-houkutus-3646076)

Follow @hellajahoukutus