Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pääsiäisen kerrosrahkaPääsiäinen kolkuttelee ovella. On rairuohoa, suklaamunia, pikkutipuja, valoisia kevätkelejä ja neljän päivän vapaat! Oi autuutta!

Tässä tarjolla pääsiäispöytään helppo ja nopea jälkiruoka. Sitruunainen rahka ja valmis mangosose kootaan kerroksittain tarjoiluastioihin pilkottujen hedelmien kera. Päälle niin paljon pääsiäisnameja ja -suklaata kuin haluat ja valmis! Eikä hätää, tämän syötyään jaksaa vielä mussuttaa niitä suklaamuniakin. :)

Pääsiäisen kerrosrahka

3-4:lle

2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
1 tl vaniljasokeria
(1-2 rkl sokeria)
1 prk mangososetta
1-2 kiiviä
1-2 säilykepersikkaa

koristeeksi
pääsiäiskarkkeja
suklaarouhetta

Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon sitruunarahka.  Mausta vaniljasokerilla. Tämä sokerimäärä riitti omaan makuuni, mutta jos kaipaat jälkkäristä vielä makeampaa herkkua, voit lisätä 1-2 rkl sokeria.

Pilko kiivit ja persikat pieniksi kuutoiksi. Kokoa jälkiruoat kasaamalla ensin pohjalle hedelmiä, sitten rahkavaahtoa, väliin mangososetta ja päälle vielä rahkavaahtoa. Koristele hedelmäkuutioilla, pääsiäiskarkeilla ja rouhitulla suklaalla.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Pääsiäinen yllätti (taas) tämän bloggaajan, joudun laittamaan eetteriin viime vuotisen kananmunaherkun mutta muuten jäi vinkit jakamatta :D mihin aika oikein menee?

  Ihanat jälkkärit olet loihtinut, ja siis tärkeintähän on että jaksaa jälkkärin jälkeen herkutella vielä suklaamunilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ole kummempia pääsiäisruokia täälläkään ehditty pohtia. Karitsaa olisi tehnyt mieli valmistaa, mutta taitaa sekin tänä vuonna jäädä. Onneksi on suklaamunat! :D

   Poista

Follow @hellajahoukutus