Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Keväinen TukholmaHeippahei pitkästä aikaa ja terveiset keväisestä Tukholmasta!

Vietimme siskon kanssa pari aurinkoista päivää Tukholman katuja, kauppoja ja kahviloita kierrellen. Perinteisten Norrmalmin ostoskatujen lisäksi piipahdimme trendikkääksi kutsutulle Södermalmille, josta oheiset kuvatkin ovat. Kauniit vanhat rakennukset ja lähes joka kadunkulmasta löytyneet kutsuvat ravintolat olivat todella hurmaavia, mutta olisin kaivannut SoFon katujen varsille vielä lisää kivoja pikkuputiikkeja. Emme niitä ainakaan kovin paljon löytäneet. Mutta tunnelma oli kotoisan lämmin - tänne olisin voinut vaikka muuttaa!

Ruokaelämykset keskittyivät tosiaan lähinnä kahviloihin. Ihanaa, kun oli aikaa istuskella rauhassa kahvikupin äärellä ja katsella ihmisvilinää! Syödä välillä mustikkapiirakkaa ja välillä paahdettua pekoni-avokadoleipää. Ja hetken päästä taas iso kupillinen jugurttijäätelöä. :)


QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Aika keväiseltä näytti jo Tukholmassakin! :)
  Tukholma on kyllä mielettömän kaunis kaupunki. En ole siellä varmaan kymmeneen vuoteen käynyt. Pienenä käytiin perheen kanssa joka vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi keväistä oli, sai jopa käyttää aurinkolaseja mikä oli ihanaa! Tukholma on aina yhtä ihastuttava, tykkään siitä joka kerta aina vaan enemmän. Toivottavasti pääset pian käymään siellä.

   Poista
 2. Södis on toppen! Kahvilat ja ravintolat ovat ihania ja kyllä siellä paljon kauppojakin on...siroteltuna sinne tänne. Muistan, että ekalla kerrallani Södiksessä en löytänyt montaakaan kauppaa, mutta nyt monen kerran kadut koluttuani olen jo oppinut mistä etsiä (onhan se alueena aika iso)- Grandpa's, Norce, Tjallamalla, Whyred, keramiikka puoti, kirja- ja lehtikaupat, levykauppoja jne...
  Miten muuten siellä Ruotsin puolella on jo noin keväistä? Olispa meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin uskon, että meillekin kävi! :) Olin kyllä lukenut että siellä kaikenlaisia putiikkeja löytyy, mutta koska alue on kuitenkin yllättävän iso, emme niitä ihan löytäneet. Ensi kerralla sitten! Keväistä oli tosiaan, teki ihan mieli laittaa kevättossut jalkaan :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus