Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

10 vastausta minusta


Näin uuden vuoden alkumetreillä voisi olla hyvä vastata Zubi's cornerin haasteeseen ja kertoa muutamia asioita minusta. Olen ilokseni saanut tänne blogiin taas paljon uusia lukijoita ja seuraajia, joten muutama paljastus bloggajastakin saattaisi teitä kiinnostaa. :)


1. Mikä on sinussa parasta?

Voi apua, itseäänhän on näin vaatimattomana suomalaisena niin kauhean vaikea kehua! Arvostan itse itsessäni positiivista elämänasennetta ja perusoptimismia. Sitä, että elämä kantaa ja kaikessa näkee jotain hyvää. Olen luotettava ja tunnollinen ihminen, ja samalla toisaalta nopea innostumaan uusista asioista.

2. Mikä sai sinut bloggaamaan?

Keväällä 2011 hankittu järkkärikamera ja uuden kodin myötä noussut kokkailuinnostus saivat aikaan ajatuksen oman blogin perustamisesta. Tykkään valokuvata ja kirjoittaa, viihdyn keittiössä ja kaipasin tuolloin jotain uutta kivaa harrastusta, joten oman ruokablogin kirjoittaminen tuntui erinomaiselta idealta. Luin tuolloin jo paljon blogeja, joten blogimaailma oli tuttu. Tämä oma pikku blogi on edelleen rakas harrastus, jonka myötä olen oppinut ihan hurjasti ruoasta, valokuvaamisesta ja itsestänikin. Joka päivä ihmettelen kiitollisena niitä satoja katseluita, joita blogiini päivittäin kertyy.

3. Kahvi vai tee?

Nykyään kahvi, vaikka opinkin juomaan sitä vasta pari vuotta sitten. Kahden vuoden takaisella Lontoon-reissulla uskaltauduin Stabucksissa maistamaan cafe lattea ja olin myyty! Tätä ennen olin maistellut kahveja aina silloin tällöin ja jopa työskennellyt kahvilassa vajaan vuoden verran. Enkä päässyt kahvin makuun. Nykyään kahvi reilulla maidolla maistuu erityisesti aamulla, mutta teenkin ystävä olen edelleen.

4. Mikä saa sinut innostumaan ja inspiroitumaan?

Matkustaminen, aurinko, luonto, kauniit kuvat, tanssi, bloggaus, musiikki, pullan tuoksu, meri ja saaristo, hyvä kirja.

5. Bravuurisi keittiössä?

Vaikka olen ruokabloggaaja, taitaa varsinainen bravuurilajini kuitenkin olla leipominen. Leipoessani saan suurimmat onnistumisen elämykset ja ehkä se sopii tarkalle ja säntilliselle luoneelleni. Välimeren focaccia on yksi onnistuneimpia tuotoksia, jota olen leiponut juhlaan jos toiseenkin. Makean puolella luotan vakioherkkuihini, kuten suklaa- ja porkkanakakkuun (joiden luottoreseptit ovatkin muuten vielä julkaisematta).

6. Mikä vuodenaika olisit ja miksi?

Kevät. Rakastan kevään valoa, heräävää luontoa ja sen tuoksuja. Koko lämmin kesä on vielä edessä ja ilmassa on ihanaa odotusta.

7. Tärkein elämänohjeesi?

Nauti elämästä. Vanhana et kadu  asioita, joita teit vaan asioita, joita jätit tekemättä.

Kohtele muita siten, miten haluaisit itseäsikin kohdeltavan. Ole oikeudenmukainen.

8. Milloin ja miten viimeksi hemmottelit itseäsi?

Joulunaikaan itseään on tullut hemmoteltua ainakin suklaalla ja yleisellä herkuttelulla. Ennen joulua kävin myös kasvohoidossa ja hieronnassa. Balettitunneilla hemmottelen itseäni joka viikko.

9. Lempilastenlaulusi?

Hih, nyt ei kyllä muistu oikein mitään lempilastenlauluja mieleen! Olin pienenä kyllä kova tyttö laulamaan ja ainakin Täti Monica ja Ihahaa, ihahaa, hepo hirnahtaa kuuluivat repertuaariini. :)


10. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä?

Perhe ja ystävät. Tasapainoinen parisuhde, josta ei rakkautta, ystävyyttä ja huumoria puutu. Tulevan vuoden mukanaan tuomat muutokset.
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Kiva kun toteutit tämän. Onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Onnea vuoteen myös teille!

   Poista
 2. Ihana Mona :) Toivon myös teille erittäin onnellisen loppuvuoden ;)

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus