Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Vuohenjuusto-viikunatortut


 

Ajelen parhaillaan kohti ensimmäistä joulunviettopaikkaamme, Turkua. Vettä sataa kaatamalla ja valkoinen joulu on vain kaukainen haave. Se haittaa kuitenkin yllättävän vähän. Radio soittaa jo satunnaisia joululauluja, takaluukussa pilkottaa kasa joululahjoja ja seuraavina päivinä on luvassa leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa. Joulurauhan julistus Turun Vanhalla Suurtorilla. Perinteisiä jouluherkkuja.

Jouluna saa ja kuuluu herkutella juuri niillä ruoilla, joista itse pitää. Saada pieni suklaaähky, käydä iltamyöhällä jääkaapilla hakemassa vielä pala kinkkua, nauttia pitkään joulupöydän antimista. Ja Tapaninpäivänä olla lopen uupunut kaikkeen jouluun viittaavaan pöperöön ja koukaista Mäkkärin kautta. Tai sitten vetää koko joulu vaikka makaronilaatikkoa, jos siltä tuntuu. Jouluruoka on juuri sitä, mitä itse haluat ja mistä tykkäät.

Nautinnollista joulunaikaa toivottelen siis ja lähden joulunviettoon näiden vuohenjuusto-viikunatorttujen myötä. Palataan uusien reseptien kimppuun taas joulun jälkeen!

Iloista joulua!!

Vuohenjuusto-viikunatortut


torttutaikinaa
vuohenjuustoa
hunajaa
lehtipersiljaa
viikunahilloa

Sulata torttutaikinalevyt. Tee pyöreällä muotilla taikinasta ympyrän muotoisia paloja. Laita uunipellille leivinpaperin päälle ja esipaista 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Ota pois uunista ja asettele päälle vuohenjuustosiivuja, loraus hunajaa sekä lehtipersiljaa. Paista vielä viitisen minuuttia. Laita valmiiden torttujen päälle nokare viikunahilla ja tarjoile heti.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus