Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Di Trevi, veit sydämeni!


Turun ravintolatarjonta on kehittynyt viime vuosina huimasti. Muuttaessani pois rakkaasta kotikaupungistani viitisen vuotta sitten alkoi ravintolaskenessä jo tapahtua pientä kuhinaa. Käytiin syömässä Sergio'sissa ja Blankossa. Hehkutettiin Turun klassikkopubia Apteekkia ja huojuttiin bändien tahdissa Klubilla. Viiden vuoden aikana ihania ravintoloita on alkanut tippua Turkuun lisää kuin lumihiutaleita taivaalta. On Tintå, Mami ja Smör. Pinella ja E. Ekblom. Kortteliravintola Kerttu ja siskonsa RantakerttuCafé Art ja Aulan brunssi. Listaa voisi jatkaa Aurajoen perukoille saakka. Turun vahvuus on siinä, että kun Helsingissä ylitsepursuava tarjonta voi tehdä ravintolan valinnasta joskus älyttömän haastavaa, on Turun ravintolakombo juuri sopivan kompakti. Valinnanvaraa on runsaasti, muttei liikaa.


Lauantaina pääsin tutustumaan taas aivan ihanaan turkulaiseen ravintolaan, vuosi sitten avattuun di Treviin. Oi, miten mieletön paikka! Juuri sellainen, jossa haluaa istua iltaa pitkään, juoda viiniä ja kutsua kaikki kaveritkin ihastumaan paikkaan. Syödä koko menun läpi, sillä kaikki ruoat vaikuttavat niin houkuttelevilta. Nauttia elämästä.

Saimme etukäteen varattuna di Trevistä ikkunapöydän, josta ihailimme lumista Aurakatua. Jätimme alkupalat (valitettavasti) väliin, sillä vatsalle oli jätettävä tilaa jälkiruokaa varten. Di Trevin tapakset kuulostivat kuitenkin niin herkullisilta, että niitä on pakko palata maistelemaan. Söin di Trevin burgerin ja jäin taas pohtimaan, mikä ihmeellinen houkutus burgereissa oikein on: jos ruokalistalta löytyy burger, se on vaan ihan pakko tilata :). Di Trevissä burgeriin ei ainakaan tarvinnut pettyä, vaan maku oli mitä parhain! Sämpylänä oli käytettyä focaccia-leipää, mikä oli ihan(a) uusi tuttavuus. Focaccia sopi mehevän pihvin ja lisukkeiden kanssa täydellisesti.


Koko di Trevin jälkiruokalista vaikutti todella hyvältä, joten valitsimmekin kaikki vähän eri makuja: churroja suklaakastikkeella, masikkapannacottaa sekä suklaafondanttia vaniljajäätelön kera. Ainoastaan churrot eivät ihan vastanneet odotuksia, vaan olivat lämpimän ja mehevän munkkitaikinan sijaan valitettavasti aivan liian kuivia. Sekä pannacotta että fondant maistuivat kuitenkin juuri siltä miltä pitikin ja pelastivat jälkkäritarjonnan.


Di Trevin tunnelma ja sisustus on todella onnistunut eikä palvelussakaan ollut mitään moitittavaa. Ihana uusi ravintolatuttavuus siis!

Kiitos ja kumarrus Turku ja di Trevi, nähdään pian uudelleen!
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus