Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kurkistus jääkaappiin


Ihanan Puutalobaby-blogin Kristaliina esitteli viikko takaperin oman jääkaappinsa sisältöä. Rehellisesti ja kaunistelematta. Ja haastoi samalla muutkin bloggaajat avaamaan jääkaapin oven ja esittelemään oven takaa paljastuvan näkymän. Myöskin rehellisesti ja kaunistelematta (ei siis hienosti täytettynä heti viikonlopun kauppareissun jälkeen). Päätin tarttua haasteeseen ja kuvata jääkaappimme tavallisena tiistai-iltana.
 

Ensin pari sanaa yleisesti jääkaapin sisällöstä:
  • Kuva on otettu todellakin aivan aidosta ja autenttisesta tilasta iltana, jolloin viimeisestä kauppareissusta on aikaa jo muutama päivä. Ei siis mitään varsinaisia suunniteltuja ateria-aineksia enää kaapissa vaan pelkkiä perusvarusteita ja jämätuotteita.
  • Niin kuin näkyy, jääkaappimme ei ole siitä organisoiduimmasta päästä. Koitan itse aina kauppakasseja tyhjentäessäni järjestää sisällön jotenkin järkevästi, mutta tuntuu että käytössä se aina suttaantuu. Yksi rahkapurkki siellä, toinen tuolla. Väitän kyllä vakaasti, että epäjärjestys on enemmän apukokin syytä... :)
  • Nyt huomaan, että jääkaappimme on varsinainen purkkien ja purnukoiden luvattu maa. Joita kaikkia ei todellakaan enää käytetä. Voi apua! Pieni siivousoperaatio on siis paikallaan. 


No niin, katsotaanpa tarkemmin mitä sieltä sitten oikein löytyy! Ylähyllyllä muutamat oluttölkit sekä ikivanha Kiss-siideri, joka on aivan liian makeaa tavaraa minulle. Täytyypi juottaa se jollekin kyläilijälle, joka on enemmän mansikkasiiderien ystävä... Pussissa iso kasa satsumia, joita ei kyllä kovin hyvin tässä näy. Vai ovatkohan ne jo klementiinejä? Koskas se kausi oikein vaihtuikaan?

Sitten avattu Nutella-purkki, josta valmistui vähän aikaa sitten ihania Nutella-suklaapaloja. Pari ruokakermaa ja voipala rasiassa. Takana pilkottaa suolakurkkupurkki sekä pari majoneesia.

Alempana sekalainen satsi erinäisiä purkkeja ja purnukoita. Avattu ranskankerma. Avattu jalapenopurkki. Avattu salsapukki. Raejuusto ja feta taitavat olla vielä avaamattomia. Koskenlaskija ei. Ai niin, ja takana häämöttää iso rasia lisää jalapenoja, jotka apukokki aioinaan osti tukusta. Nuo ovat kyyköttäneet jääkaapissa jo niin kauan, että taitaa olla parasta heittää ne suosiolla pois. Kukaan ei syö noin paljon jalapenoja.
 

Jahas, ja seuraavilla hyllyillä looginen järjestys jatkuu. On mansikkarahkaa, Oivariinia ja lähes finaalissa oleva Oltermanni. Lisää raejuustoa. Kananmunia ja nakkipaketti. Voi nam! Kyljellään makoilevat ketsuppi, sinappi, sriracha ja mustaherukkamehu.

Alimmalla hyllyllä majailevat sitten Texas Pete -kastike, jota apukokki on tainnut lähinnä käyttää siipien marinoimiseen. Etualalla vuotava fetarasia lautasella, ja päällä rahkapurkki. Bulgarian jugurttia, proteiinijuomaa ja metwurstia. Ja puolikas lime. Mitäköhän näistäkin aineksista oikein taikoisi?
 

Vihanneslaatikosta pilkottaa ainakin banaania, salaattia ja paprikaa. Säilytämme poikkeuksetta kaikki hedelmät ja vihannekset jääkaapissa, vaikka kaikkien hevi-tuotteiden kohdalla näin ei suositellakaan. Me kai sitten vaan pidämme jääkaappikylmistä kasviksista.


Viimeisenä kurkistus vielä jääkaapin oveen. Ja yllätys, yllätys - siellä on vielä lisää purkkeja ja purnukoita! On maustekastikkeita, sinappia, kapriksia, salaatinkastikkeita, soijaa... Ja alimmaisena perusmaidot ja -piimät ynnä muut juotavat.

Huh huh! Siinäpä se! Olipa jännää, melkein tuntuu kuin olisin jakanut kanssanne jonkun suurenkin salaisuuden!! :)

Uskallatko näyttää sinun jääkaappisi sisällön?
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Itsekin aina järjestelen kaapin kun käydään ruokaostoksilla, en ymmärrä miksi ne tavarat ei pysy paikoillaan sen jälkeen :D eilen taas tuijotin jääkaappiin ja tuskastelin kun siellä vallitsi ei-niin-ihana epäjärjestys :D uskaltaisikohan sitä avata oman jääkaappinsa, voisin ehkä uskaltaakin!

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus