Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kerää hetkiä, älä tavaroitaOlen tykännyt tuosta ajatuksesta eteisen lipaston yllä. Liian helposti tulee mitattua elämäänsä tai päivien kulkua materiaan perustuvien asioiden mukaan. Että pitäisi saada jo se isompi asunto, sohvakin käy ahtaaksi kun divaaniosa puuttuu ja talvitakki on jo useamman vuoden vanha. Mustan värinenkin, joku värikäs olisi kiva.

Pullataikinan vaivaaminen on raskasta ilman KitchenAidia.

Hiuksetkin huonossa jamassa, kun ei ole sitä Moroccan Oilia tullut hankittua.

Näinhän sitä arjen pyörteissä ajattelee. Että kyllä se tavara tekisi monessa kohtaa elämän vaan helpommaksi ja nautinnollisemmaksi. Pitää oikein pysähtyä muistuttamaan itseään, miten ihania muistoja sinne nykyiseen pikku-asuntoon sisältyy. Miten suloisesti koira makoilee ahtaalla sohvalla ja kuinka hauskoja laskettelureissuja sillä mustalla talvitakilla on tehty.

Pullan tuoksu on kaiken käsin vaivaamisen arvoista ja rakkaan syli lämmittää aivan yhtä ihanasti on se tukka sotkuinen tai ei.

Elämä koostuu hetkistä, ei tavaroista.

Siitä muistutan itseäni joka päivä.

QuickEdit
Mona
10 Comments
Share :

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näinpä, toisaalta itsestäänselvää, toisaalta ei <3

   Poista
 2. Kivasti kirjoitettu, hyvä muistutus meille kaikille! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso Sini! Kyllä sitä joutuu aina välillä muistuttelemaan itseään, että näinhän se on :)

   Poista
 3. Aivan loistava postaus! Ja tosi kauniit kuvat, teillä on tunnelmallinen ja kaunis koti.
  Ihan totta tuo, että tulee arjessa aika usein mietittyä, mitä milloinkin pitäisi hankkia tai mitä kodista/vaatekaapista puuttuu. Kuitenkin ilmankin monenmoisia vempaimia pärjää. Ja pienen asunnon etuna on se, ettei pysty haalimaan ihan valtavasti tavaraa, ne kun eivät mahdu minnekään. Kaikelle pitää olla aito tarve, mitä esillä pitää. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Suvi! Löydän itseni tosi usein pohtimasta ja haaveilemasta erinäisistä materiaalisista asioista ja siksi on hyvä aina välillä muistuttaa itseään että ne ovat vain toisarvoisia. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

   Poista
 4. Voi Mona, puit kauniisti sanoiksi elämän perusasiat. Näinhän se on :) Tuli teidän kotiakin katsellessa sellanen olo, että koskas mä täällä oikeen olenkaan viimeksi ollut??? No viime kesänä käytiin pikaisesti, mutta kuitenkin. Teillä on kiva ja tunnelmallinen koti! Paljon uusia pieniä yksityiskohtiakin havaittavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! Vähän henkevämpääkin pohdiskelua välillä näiden ruokajuttujen keskelle :) Kiitos, vähän jotain uutta mutta hyvin vähän, kyllä ne ajatukset ja kehitysideat on jo siellä seuraavassa asunnossa.

   Poista

Follow @hellajahoukutus