Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kesämuistoja FiskarsistaMuutama postikortti kesäisestä päivästä Fiskarsissa.


Fiskarsin Ruukki oli minulle ihan uusi käyntikohde, jossa vierailimme eräänä elokuisena kesäpäivänä. Suomalaisen muotoilun ja taiteen keskus pitää kätköissään monenlaisia pikku-putiikkeja, kahviloita, kauniita vanhoja rakennuksia ja kävelyreittejä. Fiskarsissa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja näyttelyitä. Ja onhan se myös ihan oikea asuinalue! Niin idyllisessä ympäristössä olisikin aika upeaa asua. Kannattaa ihmeessä piipahtaa. Ruukki on ympärivuotinen matkailukohde, joten ei tarvitse välttämättä odottaa ensi kesään saakka :)

Ainoa, mikä Fiskarsissa tuotti pettymyksen oli ravintola Kuparipaja, jossa lounastimme. Lounasbuffetin ruoka oli todella hyvää, kiitos siitä, mutta palvelu puolestaan ihan ala-arvoista. Lounaskonsepti oli täysin sekaisin (osa tilasi tiskiltä, osa pöydistä, jonka takia juuri kukaan ei saanut palvelua, koska tarjoilijat häröilivät edestakaisin), palvelualttius tipotiessään ja hymy ja ilo kaukana. Todella sääli, koska ravintola on ihanalla paikalla aivan kosken kohinan tuntumassa, ja ruoka maistui mainiolle. Toivottavasti palvelukin saadaan viilattua Ruukin arvoon sopivaksi.

Mutta siis kaiken kaikkiaan, erinomainen päiväretkikohde tuo Fiskars!

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Fiskars on meillä käymättä. Ehkäpä ensi kesänä olis pienen automatkan paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin on pitänyt mennä moneen otteeseen, mutta aina on jäänyt. Kannattaa tsekata Fiskarsin sivuilta heidän tapahtumakalenteri ja ajoittaa visiitti esim. jonkun kirpparin, antiikkimessujen tai riistapäivien yhteyteen! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus