Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Juhannusterveiset (+ FB-uutisia)No niin, nyt se on tehty! Hella & houkutus löytyy vihdoin Facebookista!

Epäröin pitkään FB-sivujen perustamista, sillä en ollut aivan vakuuttunut niiden tarpeellisuudesta. Kunnes juttelin itseäni viisaampien kanssa ja ymmärsin, että Facebook on tosi helppo seurantaväline eri blogeille, yhteisöille ynnä muille. Ja kiva kanava myös nopeampaan kuulumisten vaihtoon silloin, kun kokonaista blogikirjoitusta ei kerkeä kirjoittamaan.

Tervetuloa siis seuraamaan Hellaa ja houkutusta myös Facebookissa klikkaamalla esimerkiksi oikealla palstalla näkyvää Facebook-kuvaa. Muita helppoja ja kivoja seuraamisvälineitä ovat Bloglovin ja Blogilista, joiden linkit löytyvät myös tuosta oikealta. Itse seuraan suosikkiblogejani juuri Bloglovinin kautta, joka lähettää joka päivä kootusti uusimmat postaukset suoraan sähköpostiini. Tosi kätevää! Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Hellan ja houkutuksen uudet postaukset suoraan sähköpostiisi kirjoittamalla s-postiosoitteesi ja painamalla submit. Tai sitten vaan klikkailemalla tänne silloin tällöin kun ehdit! :)


Näiden seurantavinkkien myötä lähden juhannuksen viettoon Turun saaristoon ja toivotan teille oikein oikein kaunista, aurinkoista ja railakasta juhannusta!! Palataan jussin jälkeen! :)

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus