Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kodin toivelista 2013


Nyt siis tuon Zubi's cornerin lähettämän sisustushaasteen pariin, kun kerran edelliskerralla ajauduin aivan muihin tarinointeihin. Ja päädyin siihen tulokseen, että Hella & houkutus piipahtaa välillä ihan muissakin houkutuksissa kuin ruokapöydissä. Kuten nyt vaikka sisutushaaveissa.

Sisustuksesta olen kirjoitellut kyllä välillä aikaisemmin, kuten ensimmäisestä designlampustamme täällä ja muutamista kodin yksityiskohdista täällä. Omaan kaksioomme on päätynyt kummankin aikaisemmista kodeista peräisin olevia elementtejä, ja vaikka meillä ihan kivalta näyttääkin, niin monenlaisia haaveita sitä olisi sinne tulevaisuuden unelmakotiin. Se, toteutuvatko nämä kaikki kodin toiveet tämän vuoden puolella, ei ehkä ole kovin realistista, mutta haaveillahan sitä aina saa...

Mutta siis, sisustushaaveita vuodelle 2013:

1. Lattiavalaisin


Tämä on ihan ehdoton hankinta, jota olemme suunnitelleet jo piiiitkän aikaa, ja josta näin talven pimeydessä haaveilemme harva se ilta. (No ei meillä nyt ihan pimeydessä istuta, mutta vanha lattiavalomme vetelee vähintäänkin viimeisiään ja sen hämyssä ei juuri kirjoja tai lehtiä lueta.) Juuri sopivaa unelmalattiavalaisinta ei ole tullut vastaan, tässä kuitenkin muutamia silmää miellyttäviä vaihtoehtoja. Yksinkertaisia linjoja, valoa ja joku kiva pikkujuju siinä pitäisi olla!

2. Huopa

Kuva: sisustusmima.fi

Tämäkin hankinta varmasti onnistuu tämän vuoden puolella :) Vanha tummanruskea vilttimme on pyhitetty nykyään koiran sohva-alustaksi, ja koska viluissaan kääriytyminen koirankarvaiseen peittoon ei erityisemmin houkuta, on uuden (koirattoman) viltin hankinta paikallaan. Mielellään hieman vaaleampia sävyjä myös tässä hankinnassa.

3. Kulma- tai divaanisohva

Kuva: iskukoti.fi

Isosta kulmasohvasta haaveilimme viimeksi eilen istuessamme nykyisellä sohvallamme siten, miten meillä on nykyään tapana siinä istua. Tämä tarkoittaa, että Selma-hauvamme makaa ketarat ojossa vieden puolet sohvasta ja me kaksi tiivistymme vieretysten toiselle puolelle sohvaa. Lämmintä? Ehdottomasti. Suloista? Kenties. Rentouttavaa? Ei todellakaan. Tämä haave ei taida tulla toteutumaan nykyisessä asunnossamme, mutta seuraavassa viimeistään sitten.

4. Pöllöjä

Kuva: Webbistore.com

Kuva: taitaentehty.fi

Pöllöjäpöllöjäpöllöjäpöllöjä... Olen ihan hurahtanut pöllöihin, ne ovat niin suloisia! Kuten nyt vaikka nämä ihastuttavat kirjatuet tai tiskirätit. Pöllöt saisivat puolestani siis tirkistellä myös meidän sisustuksessa, mutta saattaapi olla että joudun odottamaan näiden kohdalla mahdollista perheenlisäystä ja hänen huoneen sisustamista joskus tulevaisuudessa. Jostain syystä esittelemäni pöllötyynyt eivät ole saaneet aikaan samanlaista ihastusta perheemme miespuolisessa jäsenessä...

5. Paremmat säilytysratkaisut

Kuva: ikea.com/fi/fi

Saan käsittämätöntä mielihyvää siitä, että kaapit ovat järjestyksessä ja tavarat paikoillaan. Siis ihan oikeasti, mielihyvää! Juuri järjesteltyä kaappia saatan käydä ihailemassa moneen otteeseen. Tiedän, että tämä on vähintäänkin outoa, mutta minkäs teet. :) Paremmat säilytysratkaisut niin vaatteille, kengille, laukuille, huiveille, koruille, vierastyynyille- ja peitoille, naruille, lahjapapereille, paketeille ynnä muulle sälälle on siis yksi suuri haave, jota tietysti osaltaan voi parantaa myös tässä asunnossa, mutta vähintäänkin sitten seuraavassa. Unelmien vaate-/pukeutumishuone oli Carrie Bradshawn haaveena - niin myös minun! :)
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Kiva kun vastasit haasteeseen, ihania toiveita sulla! Olen muuten iihan samanlainen järjestyksen kanssa, siivoilen kaappeja innoissani ja ihailen lopputulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaas haasteesta, oli kiva haaveilla tulevia hankintoja!

   Heh, kiva kuulla että joku muukin on samanlainen kaappienjärjestelijä! :D Välillä tunnen itseni ihan dorkaksi, kun istun lattialla ihastelemassa uudelleenjärjesteltyä astiakaappia :)

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia uusista hankinnoista! Mä odotan niin paljon että löydän uuden kodin ja pääsen sisustamaan sitä! Mä olen myös aivan hurahtanut pöllöihin, ne on niin ihania. Ja noi kirjatuet tossa kuvassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu, kiva kun kommentoit! :) Uudesta kodista unelmoin aina välillä minäkin, kun ei tätä nykyistä vaan enää jaksa sisustaa ja kaikki haaveet alkaa aina, että "sitten sinne seuraavaan kotiin...". Toivottavasti ihana oma pesä löytyy sinulle pian!

   Jee, toinenkin pöllöfani!

   Poista

Follow @hellajahoukutus