Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Blossa 12Glögi kuuluu jouluun kuten ensilumi talveen. Ensimmäistä kertaa odottaa mitä suurimmalla hehkutuksella ("Vau, juodaan glögiä!" / "Vau, sataa lunta!") ja se on aina yhtä ihanan ihmeellistä. Ajan kuluessa glögi (/lumi) alkaa menettää hohtoaan ja viimeisten lasillisten (/lumisateiden) aikaan lausutaan jo kaikki kuorossa, että "Kiitos, kyllä tää on taas nähty. Ensi vuonna sitten lisää."

Onneksi glögin ei tarvitse olla aina sitä samaa perinteistä punaviiniglögiä kera neilikan ja kanelin. Vaihtelua ja versioita löytyy, ja tästä erinomaisena esimerkkinä on vuosikertaglögi Blossa. Blossan maut vaihtuvat joka vuosi, ja nyt on menossa jo kymmenes vuosikerta.

Tämän vuoden Blossa on inspiroitunut Itä-Aasiasta ja on väriltään vaaleaa ja maustettu yuzu-hedelmällä sekä inkiväärillä. Ei ihan heti tunnistaisi glögiksi! Parin ensimmäisen hörpyn jälkeen mausta alkaa kuitenkin löytää myös glögimäisiä vivahteita, mutta tätä voisi mielestäni juoda vaikka ympäri vuoden! Altian sivuilla mainostetaan, että Blossa 12 sopii hyvin myös huoneenlämpöisenä tai kylmänä nautittavaksi.

Suosittelen maistamaan, jos tätä herkkua vielä Alkosta löytyy. Yllätyt varmasti ja toivottavasti myös positiivisesti!:)

Ihanaa glögikautta!


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus