Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

To do...


kuva: ferm-living.com/to-do

Kun nyt kerran sisutusjuttuihin päästiin, niin täältä pesee! Sisustustarrafanina ihastuin ihan älyttömästi tähän tanskalaisen Ferm Livingin To do -tarraan. Sopii niin keittiöön, eteiseen kuin vaikka... no, vessaan! (Jaa miksei sopisi? "Pese pyykit", "Sulje wc-pytyn kansi", "Muista käyttää hammaslankaa"...) :) Meillä ei ole liitutaulua tahi liitutaulumaalia, joita olen kyllä moneen otteeseen suunnitellut sisutuselementeiksi. Tämä voisi olla juuri sopivan vaivaton sisutuselementti kiinnitettäväksi jopa tämän perheen remonttitumpeloille.

Mahtuisikohan meidän tarraperheeseen vielä yksi jäsen?
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Aina mahtuu yksi tarra lisää ;) meillä on suunnitelmissa eteiseen liitutaulumaaliläntti, mutta kestää vielä että päästään tuumasta toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin päättelin eli ei kun tarraostoksille! :) Liitutaulumaali oli mullakin se alkuperäinen idea, mutta meillä tuumasta toimeen pääseminen kestäis niin kauan, että tämä nykyinen kämppä ei sitä ainakaan näkisi :)

   Poista
 2. Tunnustaudun remonttitumpeloksi, joten tämä tarra olisi just passeli juttu meillekin. Olen himoinnut sitä Ferm Livingin kalenteriakin jo pitkään! Vielä kun osaisi päättää näiden paikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun ihana tuo kalenterikin on, nyt vasta googlasin sen kun siitä mainitsit! Sisustustarrat on kyllä aivan mahtava ja helppo tapa piristää sisustusta, jos vaan sopivaa seinäpintaa löytyy... :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus