Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

A little previewHetki vielä, ja uusi Inspiration blogimaailma aukeaa!

Tässä vähän esimakua teille tulevasta. Kuten kuvista voi päätellä, Inspiration on vahvasti visuaalinen ja kuviin perustuva sivusto, joka näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja ruoan, sisutuksen, muodin, kauneuden tai lifestylen saralla. Tai vain tyytyä ihailemaan ja inspiroitumaan kauniista kuvista.


Blogikirjoitukset eivät näy kokonaisuudessaan Inspirationin sivuilla, vaan kiinnostuttasi kuvasta / blogista / jutusta, voit lukea koko kirjoituksen blogin omilla sivuilla. Inspiration toimii siis ikään kuin näyteikkunana, ja kun haluat tutustua asiaan tarkemmin, astut sisään itse blogiin! Lisäksi Inspirationia voi käyttää myös omien suosikkiblogien seuraamiseen.


Jos haluat käydä tutustumassa sivustoon jo ennakkoon ennen sen virallista avausta, käy klikkaamassa tästä. Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla Inspirationin beta-versio aukeaa. Kenraaliharjoitukseen on siis vielä paikkoja jäljellä ennen virallista ensi-ilta... :)
QuickEdit
Mona
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Follow @hellajahoukutus