Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Hemma


Kesäkiireiden jälkeen on ollut aika ihanaa rauhoittua viime viikonloppuina nauttimaan kotoilusta. Lököillä sohvalla, siivota koirankarvoja ja tehdä ruokaa. Kesällä koti oli kaaoksen kourissa, kun joka viikonloppu joko pakattiin tai purettiin kasseja tai oltiin muuten vaan liikkeessä. Eipä siinä juuri kotoiltu (tai siivoiltu).

En ole mikään intohimoinen sisustaja, mutta pidän vaaleista ja harmonisista väreistä ja aika modernista sisutuksesta. Unelmakoti odottaa vielä tulevaisuudessa, mutta aika mukavaksi ollaan saatu tämä meidän pikkupesä laitettua. Tässä vähän tunnelmakuvia...

...makuuhuoneesta...


 ... ja seinäpinnoista.


Meiltä löytyy sisustustarrat niin keittiön seinältä kuin eteisen käytävältä. Molemmat löytyivät aikoinaan art4u-sisustusverkkokaupasta. Olemme tykänneet kummastakin kovasti!


Hurmaavin sisustuselementtimme on tietysti koiruli. Huomaa pään alla tyynyn virkaa toimittava pehmojääkarhu, jonka koiramme on ominut "pennukseen".


Aurinkoista syysviikkoa toivotellen! :)
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Kaunis koti ja ihana koiruli.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun teit sisustuspostausta, tosi nätiltä näyttää ja sävyt mulle oikein mieleisiä! Tuo keittiön sisustustarra on erityisen hieno. Kyllä mäkin olen monesti miettinyt, että pitäisikö ensin olla se unelmien valmis koti (jota ei välttämättä ole koskaan), ennen kuin kannattaa bloggailla sisustuksesta, mutta olen tullut siihen tulokseen, että ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harvemmin on tullut sisustusasioista täällä juteltua, vaikka kauniista sisustuksista kovasti tykkäänkin. Ehkäpä juuri siksi, että tämä nykyinen koti tuntuu vielä vähän väliaikaiselta ja ajatukset ovat usein jo siinä uudessa ja tulevassa, isommassa asunnossa, jossa sisutuskin on sitten tietysti paljon enemmän mietittyä ja harmonisempaa jajaja... (juu niin varmaan :)) Ja jonka hankkimista ei siis vielä ole edes alettu suunnittelemaan. :D

   Sun sisustusbloggaukset ovat aivan ihania, tykkään kovasti!

   Poista

Follow @hellajahoukutus