Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Syksy on uuden alkuJoskus haluaisin olla edelleen koululainen. Yksi syy tähän olisi tietysti pitkät kesälomat. Mutta vielä enemmän siksi, että syksyn aloittaminen ja kouluun palaaminen oli aina jotekin jännittävän ihanaa. Sai uuden koulurepun. Uudet kynät, kumit ja kirjat. Luultavasti muutamat syysväriset kouluvaatteet. Lukujärjestyksen, joka kertoi, miten arki tästä eteenpäin jäsentyisi. Aina jotain uutta ja ihmeellistä opittavaa.

Tänä syksynä uutta on kuitenkin tiedossa ilman kouluun palaamistakin. Blogini on kutsuttu mukaan uuteen Inspiration-blogikonseptiin, joka ottaa ensiaskeleensa lokakuussa! Blogimaailman kautta pääsee seuraamaan monia upeita blogeja, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.


Olen todella innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta, joka blogilleni on annettu! Parasta on se, että muutoksesta huolimatta Hella & houkutus jatkaa ihan omana itsenään. Blogin nimi, osoite ja ulkonäkö pysyvät edelleen samana. Kuvat ovat omiani. Jutut ja kirjoituksetkin valitettavasti :) Ja pääasiallinen aihe pyörii edelleen ruoan ja kokkailun ympärillä kaikkia muita elämän pieniä ihanuuksia unohtamatta.


Tervetuloa siis mukaan matkaan, kerron lisää heti kun vaan mahdollista!

Raikasta syksyä!
QuickEdit
Mona
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Jee! onneksi olkoon :) oonkin lueskellut tästä Inspiration-jutusta monesta osoitteesta ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

    VastaaPoista
  2. Onnea, onpas hienoa! Tää Inspiration-blogimaailma kuulostaakin mielenkiintoiselta, kivoja blogeja kutsuttu mukaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Juu, jännityksellä odotellaan mitä tuleman pitää :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus