Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Stockholm, I love youJos asuisin jossain muualla kuin Suomessa, asuisin Tukholmassa. Ja juuri tuollaisessa vanhassa kauniissa rakennuksessa, jonne aamuaurinko paistaa häiritsevän ihanasti heti aamuvarhaisesta, ja jonka ikkuna on kutsuvasti auki. Josta aamulenkille meren äärelle ei ole kuin kivenheitto. Ja jossa pidettäisiin illanistujaisia hyvien ystävien, viinin ja elämää parantavien keskustelujen sekä naurunremahdusten säestämänä.

Oi ihana Tukholma! Haaveilujen kohde.

Rakkaudentunteeni Tukholmaa kohtaan sai taas vahvistusta viikonloppuna, kun piipahdimme naapuripääkaupungissa pikaisesti. Päivä kului kierrellen, kaarrellen, ihastellen ja shoppaillen. Vaikkei sisustuskauppoja sen ihmeemmin kerettykään kiertämään, löytyi matkan päällä muutama aivan ihana paikka. Ja huonekaluja, sisusutustavaroita ynnä muuta pikku-tilpehööriä vaikka kuinka!

Seuraavan kerran, kun pääsen sisustamaan, se on suunta kohti Tukholmaa auton ja tyhjän takakontin kera. Ja Visa takataskussa :) Nämä kuvat ovat Tukholman vanhimmasta tavaratalosta, PUBista.


Myös lapsille (ja lapsenmielisille) löytyi kaikkea aivan ihanaa!


 Ja tietysti herkkujakin piti maistella :)


Koska pääsee uudestaan??

Onneksi se ei ole kaukana. Se Tukholma.
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. JUU! Tukholmaan ois päästävä! :) en oo käynyt 6(!) vuoteen ja oon lukenut ihania juttuja blogeista mm. ravintiloista ja sisustuskaupoista, siellä tulisi vararikko. Ihania juttuja olet siellä nähnyt, aiheutit mulle sisustus- ja matkakuumeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuteen vuoteen! Nyt sun pitää ehdottomasti päästä Tukholmaan. Mä jo suunnittelin, että ensi kesänä teen sinne ainakin kolmen päivän reissun, niin paljon kaikkea ihanaa jäi näkemättä :) Ja kaikki hyvät ravintolat ihan kokonaan testaamatta!

   Poista
  2. Joo! ihan kamalan pitkä aika olla käymättä Tukholmassa :) mutta alkuvuodelle on mahd. jo suunnitteilla reissu jos ei aiemmin ehdi. Hih. Oon aivan Tukholma-huumassa kun kaikki muutkin on, en vaan tosiaan ole ollenkaan ajan tasalla mitä kaikkea ihanaa siellä on!

   Toi iso pöllö johon rakastuit on varmasti sukua mun minipöllökukkarolle, jonka ostin Italiasta kesällä. I <3 pöllöt

   Poista
  3. Mä oon aivan hurahtanut pöllöihin! Ton valloittavan pöllötyynyn lisäksi (jota en siis ostanut) löysin aivan ihanan pöllö-kaulakorun, joka lähti mukaan (ja jota jaksoin jonottaa kassajonossa 45 min --> kertoo jotain sen pöllökorun ihanuudesta). En tiiä mikä noissa pöllöissä on niin valloittavaa!! :D

   Poista

Follow @hellajahoukutus