Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kesämatkailua, osa 2: RaumaKesälomamatkailumme kuvakoosteessa vuorossa seuraava osa. Iki-ihana, kaunis ja tunnelmallinen Rauma.

Jatkoimme Uudestakaupungista länsirannikkoa pitkin viitisenkymmentä kilometriä ylöspäin Raumalle. Lisää vanhaa puutaloidylliä, shoppailua viihtyisästi vanhaan kaupunkiin upotetetuissa sisustus- ja vaatepuodeissa sekä lounastelua ja kaffettelua.

Lounaaksi kävimme syömässä salaatit aivan torin vierellä sijaitsevassa Café Luwilassa. Maukasta oli edelleen, vaikka viime vuonna samassa paikassa vieraillessamma salaatti oli hurjasti isompi ja salaattiin sai - uskomatonta kyllä - valita niin paljon täytteitä kuin valikoimasta löytyi. Nyt valinnanvapautta oli rajoitettu, mutta kahvila pysyy silti yhtenä Rauman suosikkinani.

 Kulttuurinnälkää tyydytettiin tällä kertaa entisen laivanvarustajan kodissa, Marelassa.

Voin muuten kertoa, että kun kolmatta iltaa putkeen syö grillimakkaraa iltapalaksi, niin ainakin allekirjoittaneella alkaa villeimmänkin makuinen jalapeno-juusto-suolakurkku-makkara tulla korvista ulos. Vaikka se sitten vaihteluksi valmistettaisiinkin grillitikuilla grillitason sijaan :)

Onneksi mukana oli sampanjaa, jota kippistelimme vuosipäivän kunniaksi Poroholman leirintäalueen nurmikolla rantaravintolan terassikaraokea kuunnellen. Skåål!


Poroholmaa voin ehdottomasti suositella leirintäalueena, vaikka neljän hengen leirintämökkimme ei ollut siitä siisteimmästä päästä. Oikeastaan kaikkea muuta. Viivyimme kuitenkin vain yhden yön, joten mökissä ei tarvinnut sen kummemmin viettää aikaa, vaan ilta sujui grillaillen ja istuessa Poroholman Ruormies-terassilla. Jonne muuten väkeä valui myös itse leirintäalueen ulkopuolelta, sen verran hyvä meno siellä! :)


 "Ol niingon gotonas!" sanovat raumalaiset. Ja mehän oltiin! :)

Raumaa seuraava kesäreissu suuntautuikin sitten lahden toiselle puolelle, siitä lisää seuraavaksi...
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia teidän reissuilta, ootte ehtineet paljon lomalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa lähimatkailua on ollut kesä täynnä! Aivan ihania kuvia myös sun reissusta!!!

      Poista

Follow @hellajahoukutus