Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

1-vuotissyntymäpäivä


 Hip hei ja hurraa! Hella & houkutus täyttää tänään 1 vuotta! 

Tasan vuosi sitten kirjoitin elämäni ensimmäisen blogikirjoituksen. Pidän hyvästä ruoasta, olimme juuri hankkineet upouuden järjestelmäkameran eikä kirjoittaminenkaan tuntunut täysin vieraalta ajatukselta. Siispä syntyi ajatus ruokablogista. Aloittaminen tuntui jännittävältä, mutta halusin mukaan tähän salaperäiseen maailmaan, johon olin blogilukijana tutustunut :) Vuoden aikana täällä blogissa ollaan opittu seisomaan omilla jaloilla ja pikku hiljaa jopa taapertamaan eteenpäin. Blogien ihmeellinen maailma on tullut entistä tutummaksi ja rakkaammaksi, ja tämä oma blogipienokaiseni kiinteäksi osaksi arkea. Kamerasta ei enää löydy juuri muita kuvia kuin ruokakuvia. Syömään ei koskaan pääse ilman erinäisiä kevätjuhlaliikkeitä, kuten ruokien asetteluja, parhaan valokulman hakemista ja useita kameraotoksia. Nälkäisen miehen kärsivällisyys on ollut koetuksella. Lehtien palstoilta bongaan aina ensimmäisenä potentiaaliset reseptit. Suosikkiblogien määrä nettiselaimen kirjanmerkiessä on triplaantunut.


Kaiken kaikkiaan ensimmäinen blogivuoteni on ollut hyvien ruokien ja juomien, ihanien ihmisten ja tapahtumien sekä ahkeran kokkailun ja leipomisen täyttämä. Kiitos teille kaikille, jotka olette tänne eksyneet ja kommentoineet ja toivottavasti saaneet joitain ideoita omille helloillenne! Ja ei kun eteenpäin... :)
QuickEdit
Mona
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Itse olen laiska ruuanlaittaja, mutta nautin silti näiden kuvien katselemisesta ja saan ideoita omaankin ruuanlaittoon. Jatka samaan malliin! :) terv. eräs tuttu, jonka blogimaailma on myös nielaissut...

  VastaaPoista
 2. Onnea synttärisankarille! Oma blogini täyttää syksyllä jo kolme ja tosiaankin touhusta on tullut niin osa elämää, ettei osaisi oikein kuvitella, millaista olisi ilman sitä! Ruokakuvauksen kevätjuhlaliikkeet kuulostavat hyvin tutuilta - aika monta kertaa safka on ehtinyt melkein jäähtyä ennen kuin siitä saa sopivan kuvan. Voin kuitenkin vain kuvitella, mitä se on ruokablogaajalla! :) Onnea vielä!

  VastaaPoista
 3. Onnea myös melko uudelta lukijalta, joka vasta hiljan löysi blogiisi.. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuotiaalle! Minun blogini on vain ihan vähän vanhempi ja oikein tutulta kuulostaa tuo, että kamerassa ei muuta olekaan kuin ruokakuvia, no muutama kasvikuva ehkä:)
  Hyvää jatkoa blogille!

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus