Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

The First One


Ensimmäinen blogipostaukseni ikinä. Tässä se tulee!

Idea ihkaomaan blogiin tuli aivan yhtäkkiä reilu kuukausi sitten. En ole mikään erityinen blogien seuraaja, mutta muutamat ruokablogit löytyvät omista favourites-sivuistakin. Siksi ruoka tuntui itsellekin sopivimmalta aiheelta, vaikken mikään himokokkaaja olekaan. Ainutlaatuisten ja kulinarististen ruokaohjeiden sijaan haluankin omassa blogissani jakaa ihania makuelämyksiä, joita syntyy omalla tai muiden hellalla. Omat kokkailut ovat luultavasti jostain lainattuja: lehdistä, kirjoista, netistä, kavereilta, äidiltä... Ne ovat kuitenkin aina hyväksi testattuja ja jaettavaksi syntyneitä. Ja jos omalla kotihellalla ei herkkuja synny, niin blogistani löytyy myös muiden kokkauksia, ravintolaelämyksiä, juomia, kuvia, matkoja, kauniita asioita...  Eli kaikkia ihania ja maukkaita houkutuksia, joita matkan varrella pääsen nauttimaan!

Ensimmäinen postaukseni tulee rakkaasta kotikaupungistani Turusta, josta muutin pääkaupunkiseudulle jo yli 2 vuotta sitten. Viime viikonlopun vierailun aikana lounastimme ihanassa ravintola Blankossa ja ensimmäistä kertaa terassilla tänä kesänä. Auringossa nautittu Caesar-salaatti maistui erinomaiselta.Ja samoin terassiseuran Häränfile hampurilainen. Ihanaa kun kerrankin on hampurilaisateriassakin kunnon salaatti. Ja vielä oikealla fetalla!


Turun ravintolatarjonta on lisääntynyt ja kehittynyt viime vuosien aikana hurjasti ja Blankon lisäksi kaupungista löytyy rutkasti muitakin suositeltavia ravintoloita erityisesti Aurajoen rannassa. Monissa en ole käynyt itsekään, kuten tässä vuosi sitten avatussa tunnelmallisessa Tintåssa, mutta lupaan korjata puutteen mahdollisimman pian ja jakaa Tintån houkutukset kanssanne.


Tässä vielä kaunista luontomaisemaa keväisestä Ruissalosta. Eläköön Turku ja tervemenoa kaikki sinne! Suosittelen!


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus