Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pienet paksut pannukakut



No niin, viime sunnuntaina niitä tuli viimein testattua. Paksuja amerikkalaisia pannukakkuja. Aivan mielettömän hyvää!

Sain sunnuntain brunssivieraakseni rakkaan ystäväni ja istuimme nauttimassa pannukakuista ynnä muusta piiitkälle yli puolenpäivän. Herkkujen jälkeen pitkä kävely raikkaassa talvisäässä ja päiväsauna - voiko olla parempaa sunnuntain viettoa? Jos siis haluat ensi viikonloppuna helliä rakkaitasi ja itseäsi, niin suosittelen kokeilemaan näitä lettusia :) Pannukakkujen salaisuutena on ihana ricottajuusto sekä kuohkeaksi vatkatut kananmunanvalkuaiset. Kakkusten lisukkeeksi voi tarjolle laittaa kermavaahtoa, banaania, mustikoita, ricottaa, vaahterasiirappia... mitä ikinä tekee mieli!

 

Billin pannukakut


12-15 pannukakkua

250 g ricottajuustoa
2,5 dl maitoa
4 munankeltuaista
4 munanvalkuaista
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g voita paistamiseen

Tarjolle (tällä kertaa):
2 banaania
2 dl mustikoita
2 cl vaahdotettua kuohukermaa
ruokosokeria

Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keskenään ricotta, maito ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja suola. Siivilöi kuivat ainekset ricottaseokseen ja sekoita hyvin. Sekoita varovasti joukkoon myös valkuaisvaahto. Anna taikinan levätä hetken aikaa ennen paistamista.

Sulata voita pannulla ja paista pienet paksut pannukakut molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Tarjoa haluamasi lisukkeiden kera. Koska tässä taikinassa ei ole sokeria, kannattaa pannukakkujen kanssa tarjota jotain makeaa tai vaihtoehtoisesti lisätä hieman sokeria jo taikinaan.



QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus