Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Arkiruokien klassikko: Lihapullat



Arkiruokien klassikko. Lihapullat. Tai no, kyllähän lihapullat kelpaavat oikein mainiosti myös sunnuntaipöytään. Itse tehdyt lihapullat on helppo tehdä, joukkoon voi lisätä melkein mitä tahansa jääkaapista löytyvää ja ne maistuvat kaikille mummosta muksuihin.

Nämä lihapullat on maustettu sipulikeittopussilla, mutta keittopussia ei toki missään nimessä välttämättä pullien valmistukseen tarvita, vaan ihan aito sipulikin käy :) Tällöin kuullota sipulit pannulla ja lisää vähän enemmän korppujauhoja kuin mitä tässä ohjeessa on.

Lihapullat


16-20 kpl

400 g naudan jauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
1 sipulikeittopussi
1/2 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 kermaviili
suolaa
mustapippuria
aurajuustoa tai fetajuustoa
ruohosipulia tai muita yrttejä

Sekoita jauhelihan joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, sipulikeittopussi, korppujauhot, kananmuna ja kermaviili. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja lisää joukkoon joko aurajuustoa tai fetajuustoa pieneksi murustettuna. Pilko joukkoon vielä ruohosipulia tai muita tuoreita yrttejä. Muotoile seoksesta kylmän veden avulla pieniä palleroita. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.



QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus