Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Vartaissa vara parempiEihän se kesä vielä loppunutkaan! Viime viikonloppuna pääsin nauttimaan ihanan ystäväiseni maukkaista grillauksista lähes saaristomaisemissa. Tällaiset alkusyksyn viikonloput, jolloin aurinko vielä hellii päivisin mutta ilmassa on jo kirpeän viileä ennuste syksystä, ovat melkeinpä keskikesän veroisia. Ja kun niitä vielä saa viettää ihanien ystävien seurassa, pihasaunassa ja herkkuruoista nauttien, niin kyllä sitä vaan kelpaa.

Ja tarjolla oli...


Limemarinoidut broilervartaat

2 limen kuori ja mehu
2 rkl hunajaa
1 dl öljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria

Raasta limen kuoret ja purista mehu. Sekoita marinadiainekset keskenään ja marinoi pituussuunnassa leikattuja broilerinfileitä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Ujuta broilerifileisiin hyvin kostutetut grillitikut ja grillaa.

... Saaristolaisleipää...


... maissia ja kasvisvartaita...

Kasvisvartaat koostuivat vihreästä ja keltaisesta kesäkurpitsasta, kokonaisista herkkusienistä, paprikasta, punasipulista, kirsikkatomaateista sekä halloumijuustosta. Ah, halloumijuusto! Onko ihanampaa olemassakaan?! Varsinkin grillattuna halloumi vie kielen mennessään ja jää koostumukseltaan suloisen pehmeäksi ja narskuvaksi. Kasvisvartaiden marinadissa ystäväiseni käytti öljyä, pippuria, suolaa, yrttisekoitusta sekä tuoretta basilikaa ja persiljaa.

... sekä tietysti nestemäistä palanpainiketta.


Herkullista syksyn alkua kaikille!
QuickEdit
Mona
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Ahhh, vartaat! ehkä pitää VIELÄ kerran herkutella niillä ennen syksylle luovuttamista.

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus