Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Fetatäytetyt paprikat




Tämän ohjeen bongasin Pirkan resepteistä ja toimi hyvin, vaikka käytössä ei ollutkaan alkuperäisen ohjeen mukaisia suippopaprikoita (eikä kaikkea tehty Pirkka-tuotteista)...

Fetatäytetyt paprikat

kahdelle

2 kpl paprikaa
1 pkt fetaa (mielummin kunnon murenevaa fetaa kuin salaattijuustokuutoita)
öljyä
yrttimaustetta tai vastaavaa
mustapippuria
päälle ruohosipulia

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista kanta ja siemenet. Sivele paprikoiden ulkopinta öljyllä. Murskaa feta haarukalla tai käsin ja täytä paprikat juustolla. Ripottele pinnalle yrttisekoitusta ja mustapippuria sekä halutessasi tuoretta ruohosipulia. Grillaa paprikoita miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät hiukan. Tarjoile lisukkeena grillattujen pihvien kera tai pääruokana salaatin kanssa.

Meillä paprikat nautittiin klassisten aurajuusto-pekonisienien sekä maukkaan vihersalaatin kyljessä...

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus