Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Iskän juhlapäiväOlen aina tykännyt juhlien järjestämisestä. Kun oman iskän tasavuosien juhlapäivä lähestyi, oli selvää että hänelle järjestetään juhlat. Iskä ei niin ikävuosiensa juhlimisesta välitä, mutta kylläkin juhlimisesta noin yleensä. Iskältä ei lupaa kyselty, vaan ilmoitettiin pari viikkoa ennen juhlapäivää, että pippalot on tulossa ja vieraat muuten myös eli toivottavasti myös juhlakalu pääsee paikalle. Ja pääsihän hän, onneksi.

Meillä oli oikein rennot kekkerit lauantaina. Aurinko helli täysillä, pihalla oli jopa helteisen kuuma. Juhlapaikkana toimi Merimaskun Apaja, viehättävä vanha punainen tupa meren äärellä. Ruokailun ajan pihalla viihdytti trubaduuri kitaroineen, ladon vieressä sai käydä kuvauttamassa itsenä tee se itse -photoboothissa, johon hain kuvausrekvisiittaa Tigerista ja illalla lämpesi sauna halukkaille.


Ruoat onnistuivat myös hyvin. Tarjolla oli hodaribuffet, maailman helpoin ja rennoin juhlatarjottava. Tein hodarisämpylät itse tällä ohjeella. Lisäksi oli tietysti nakkeja, erilaisia sooseja (mm. avokadodippiä ja fetatahnaa) ja härpäkkeitä sekä tonnikala-pastasalaattia ja coleslawta. Myöhemmin tarjolle laitettiin hurmaavaa vadelmamutakakkua sekä aivan taivaallista mustikkamarmoroitua rahka-juustokakkua. Tein kummatkin kakut noin 1,5-kertaisena alkuperäiseen ohjeeseen verrattuna, sillä kakkuvuoat olivat 28-senttisiä. Kahdesta kakusta riitti erinomaisen hyvin noin 20-henkiselle juhlaväelle.

Tällä kertaa mentiin siis kaikissa tarjoiluissa tutuilla ja turvallisilla vaihtoehdoilla eikä lähdetty kokeilemaan mitään uutta. Hyvä niin, vähensi juhlanjärjestäjän stressitasoa huomattavasti.


Loppuillasta pöytään ilmestyi sitten Napue Gin -piste karpaloineen ja rosmariinin oksineen. Ihan hyvin maistui sekin juhlijoille! :)

Taas kerran totesin, että kyllä se juhlien järjestäminen vaan on kivaa. Kun näkee, että vieraat viihtyvät ja erityisesti tällä kertaa, kun sai järjestää bileet omalle iskälle, vielä vähän noin niin kuin yllätyksenä. Onneksi olkoon vielä iskä - ikinuori seuramies, maailman huonoin kokki, seilaaja merten, automies henkeen ja vereen sekä paras mahdollinen isä! <3

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kivan rennon oloiset pirskeet, giniä myöden! Meilläkin juhlittiin tovi sitten iskää kun täyteen tuli 60 vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juhlat olivat juhlittavan näköiset eli justiinsakin rennot, ei turhia pönötyksiä. Onnittelut sinnekin tasavuosille! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus