Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Marjainen smoothie bowl


 

Oijoi, mikä sunnuntaiaamu! Pikkukokki on mummilassa hoidossa. Saimme nukkua pitkään. Tein rauhassa aamupalaksi smoothie bowlin. Sain syödä sen rauhassa. Ja nyt vielä bloggaan siitä rauhassa heti tähän perään!

Smoothieita meillä tehdään useinkin, erityisesti iltapalaksi, mutta blogi- ja instasuosikki smoothie bowl on jäänyt testaamatta. Periaatteessahan kyseessä on vain paksumpi smoothie, joka kaadetaan kulhoon ja koristellaan houkuttelevasti. Ja kuten smoothieihin yleensä, voi smoothiekulhoonkin laittaa lähestulkoon mitä vaan, mitä mieleen juolahtaa ja kaapeista löytyy.

Meidän kaapeista löytyi tänä aamuna, rahkaa, marjoja, banaania, päärynää, kauraleseitä ja chia-siemeniä. Niitä siis kulhoon tällä erää. Tuli aivan älyttömän hyvää! Nyt on olo, ettei päivä olisi voinut alkaa herkullisemmin ja terveellisemmin, akut ja vitamiinit ladattu ja silleen.

Onneksi illalle onkin varattu eka Pump-tunti neljään vuoteen. Vähän kyllä jännittää, miten selviän. Smoothien voimalla kenties? :)


Marjainen smoothie bowl


2,5 dl jäisiä marjoja (esim. mansikoita ja mustaherukoita)
250 g maitorahkaa
1/2 banaani
1 rkl kauraleseitä

päälle
1/2 banaani
marjoja
pala päärynää
chia-siemeniä

Laita jäiset marjat, maitorahka, banaani ja kauraleseet tehosekottimeen ja surauta tasaiseksi. Kaada kulhoon ja koristele viipaloidulla banaanilla, marjoilla, päärynänpaloilla sekä chia-siemenillä.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Kauraleseitä ei ole tullutkaan kokeiltua smoothien joukossa. Olen kanssa silloin tällöin postannut smoothie-reseptejä omassa blogissani "Food"-osion alle. ;)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin usein unohdan ne kaapin perälle, mutta sopivat hyvin joukkoon! Kiitos vinkistä, käyn kurkkaamassa blogissasi! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus